Kedves News Mix!

 

Hírlevél -> Ünnepi és nyár végi nyitva tartás a Somogyiban

 

Ünnepi és nyár végi nyitva tartás a Somogyiban
A Somogyi-könyvtár augusztus 19-én és 20-án (hétfőn és kedden) zárva tart.
A központi könyvtár augusztus végéig a nyári nyitvatartási rend szerint, hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 10-18 óráig, csütörtökön 13-18 óráig, szombaton 10-16 óráig várja olvasóit. Szeptembertől visszaáll az év többi napján érvényes nyitvatartási rend.
A 3. emeleti olvasóterem felújítás miatt zárva. Helyben használható dokumentumok (könyvek, archivált folyóiratok) kikérésére, Születésnapi Újság megrendelésére az 1. emeleten van lehetőség. Raktári szolgálat hétfőtől péntekig 17 óráig.
A fiókkönyvtárak augusztus 21-től (szerdától) a megszokott nyitvatartási rend szerint várják a látogatókat. Az Agóra Gyermekkuckó augusztus 31-ig zárva tart.

*

2019. augusztus 31-ig – Gyermekkönyvtár

Nevet a rókának! – a Gyermekkönyvtár fölhívása
„A róka akkor nevet, ha kap végre egy nevet” – így kezdődik a Somogyi-könyvtár Gyermekkönyvtárának fölhívása, amely a legifjabb olvasóknak kialakított részleg kabalaállatának elnevezésére biztatja a gyerekeket.
A róka közönségszavazatokkal nyerte meg a Kabala-kalamajka! címen meghirdetett versenyt, megelőzve a szürkemarha és oroszlán plüssállatot – mindhárom figura Vida Andrea alkotása.
A névötleteket augusztus 31-ig várják a Gyermekkönyvtárban, vagy „privát üzenet” formájában, a Somogyi-könyvtár Facebook-oldalán.
A legötletesebb név beküldője értékes nyereményben részesül.
Sorsolás és eredményhirdetés szeptember 7-én.

*

2019. augusztus 15-től szeptember 7-ig – 1. emelet, olvasóterem

Könyvtári játék – halászlé a jutalom
Halászlevet nyerhetnek a szeptember 6. és 8. között zajló XXIII. Nemzetközi Tiszai Halfesztivál Szeged és a Somogyi-könyvtár közös játékának szerencsés résztvevői.
A játék a „Tisza partján van egy hajó kikötve…” című kiállításhoz kapcsolódik, amelynek anyagát Mód László néprajzkutató gyűjteményéből, valamint a Somogyi-könyvtár korabeli dokumentumaiból állították össze.
A tárlat augusztus 15-től szeptember 7-ig tekinthető meg a bibliotéka első emeleti olvasótermében. A játék kérdéseire helyesen válaszolók között halászléjegyeket sorsolnak ki. Az ajándék halászlé Frank Sándor Venesz-díjas mesterszakács fölajánlása.
A résztvevők a megfejtéseket elküldhetik e-mailben (tajekoztato@sk-szeged.hu) vagy leadhatják személyesen a könyvtár földszinti adminisztrációjában.
Határidő: szeptember 5. (csütörtök) 19 óra.
Részletek a könyvtárban található szórólapokon, illetve a könyvtár honlapján olvashatók.

Üdvözlettel:

Somogyi-könyvtár
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4.
Telefon: 62/425-525; 20/563-6990
www.sk-szeged.hu


Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket az Instagramon is!

Erre a célra megadott személyes adatait hírlevélküldésre használjuk, hozzájárulásának visszavonásáig (leiratkozásig) tároljuk, utána automatikusan törlődnek.
Bővebben lásd: Adatkezelési tájékoztató

Ha szeretne leiratkozni hírlevelünkről, kattintson az alábbi linkre:

Ha a levélben megjelenő linkre nem tud kattintani, másolja át azt webböngészője címsorába
vagy iratkozzon le a könyvtár honlapján