2019-08-15

Hatvani programkavalkád: Kulturzsongás Fesztivál, Európa-Bajnoki és Nemzetközi Roncsderby, Hatvan Expo. Családi hosszú hétvége a Miniversum-ban, Új magyar rapszódia a Margitszigeten, kulináris élvezetek a Margit Terasz Étteremben, Tropicarium, a cápás állatkert, zenés-vacsorás esti sétahajó a Dunán! 

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Kulturzsongás Fesztivál Hatvanban, a Hatvany Lajos Múzeumban 2019. augusztus 17-18-ig!

A kétnapos rendezvényen vásári komédia, népmesei előadás opera és könnyűzenei koncert is lesz. Mindemellett színházzal és néptánccal is készülnek a szervezők.

Bővebben...


XX. Európa-Bajnoki és XXVII. Nemzetközi Roncsderby Hatvanban 2019. augusztus 16-18-ig!

Európa-Bajnoki és Nemzetközi Roncsderby várja a technikai sportok szerelmeseit Hatvanban, a strand melletti pályán. A gyorsasági és ütközéses futamok mellett lesz női futam is, valamint Retro Disco és Rodeo is színesíti a programot.

Bővebben...


Hatvan Expo 2019. augusztus 17-20-ig!

A Hatvan Expo kínál minden napra változatos koncerteket és kulturális programokat kínál. A város kulturális intézményeiben más-más kiállítások megtekintésére nyílik lehetőség, ahol HungaryCard kedvezményeket lehet igénybe venni (Hatvany Lajos Múzeum, a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum 50 % kedvezményt biztosít a belépőjegy árából).

Bővebben...


Családi hosszú hétvége a Miniversum-ban 2019. augusztus 17-20-ig!

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén a kiállítás megtekintése mellett, szuper családi programokkal is várjuk a látogatókat. HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Augusztus 20-án a Margitszigeten debütál Tolcsvay László Új magyar rapszódiája!

A Szabad Tér Színház, ahogy az elmúlt években, idén is külön
produkcióval készül Magyarország nemzeti ünnepére: a Margitszigeti Szabadtéri
Színpadon egy egészen különleges gálakoncertet tűzött műsorra. 
HungaryCarddal 40% kedvezmény a belépőjegy árából, mely egységesen 2.000 Ft!

Bővebben...


Margit Terasz Étterem - különleges ízek, csodás környezetben!

Az étterem háttere a Margitsziget utánozhatatlan hangulata; a Víztorony, a Romkert, a Kápolna megkapó díszletei. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


Bővebben...


Tropicarium - ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 36% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.

Bővebben...


Zenés-vacsorás esti sétahajó a Dunán!

A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat résztvevőjeként egy hangulatos vacsora és élő zene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait. HungaryCarddal 30% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőttjegy árából kedd-péntek időszakban.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra