2019-08-07

Hungarikum Fesztivál Szegeden, Miniversum Vakáció - színes programok minden hétköznapra, új partnerünk az abádszalóki Fortuna Wellness Vendégház, hatvani programkavalkád, hűsítő séta az Ipolytarnóci Ősmaradványokhoz, új partnerünk a Sopron Gokart, ha Dunabogdány, akkor irány A Pisztrángos!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Hungarikum Fesztivál Szegeden 2019. augusztus 8-11 -ig!

Szeged a napfény és a fesztiválok városa, valamint 2008 óta a hungarikumoké is. Amikor először, hét évvel ezelőtt a nyár derekán megrendezésre került a Hungarikum Fesztivál, egyből a Tisza-parti város üde színfoltjává vált, és a mai napig kedves a több mint ötvenötezer látogató számára. HungaryCard felmutatására 1 adag szegedi halászlé a fesztivál ideje alatt.

Bővebben...


Miniversum Vakáció - színes programok minden hétköznapra 2019. augusztus 31-ig!

A Miniversum Vakáció programsorozat keretében a kiállítás megtekintése mellett mindennap izgalmas
programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket. 
HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Új partnerünk az abádszalóki Fortuna Wellness Vendégház!

Ha minőségi, színvonalas kikapcsolódásra, teljes feltöltődésre vágyik, meg szeretne szabadulni a város zajától, s mindezt gyönyörű természeti környezetben kívánja eltölteni párjával, családjával, barátaival, nálunk biztosan jó helyen jár! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Bővebben...


Hatvani programkavalkád 2019. augusztus 16-20-ig!

Augusztus 16 és 20 között megannyi program kerül megrendezésre Hatvan városában, melyet szeretettel ajánlunk az ország bármely pontjáról érkezőknek. Európa-Bajnoki és Nemzetközi Roncsderby várja a technikai sportok szerelmeseit, de lesz Hatvan Expo, valamint Hatvany Kulturzsongás Fesztivál számtalan kiállítással és koncerttel, no meg hamisítatlan vásári hangulattal. Gyertek Hatvanba!

Bővebben...


Hűsítő séta az Ipolytarnóci Ősmaradványokhoz!

23 millió éves cápafogak, 17 millió éves megkövesedett lábnyomok és fák és egy valódi időutazás várja azokat, akik ellátogatnak Ipolytarnócra. S nem utolsó sorban jóleső érzés a kánikulában egy kellemes, hűs sétát tenni az árnyas geológiai tanösvényen. Hungary Card tulajdonosoknak a felnőtt geológiai tanösvény belépő 1.500 Ft helyett 1.300 Ft!


Bővebben...


Új partnerünk a Sopron Gokart!

2014 áprilisában nyitotta meg kapuit a Soproni Gokart Pálya / Sopronban Győri út 38 alatt a Lidl mellett/, újabb lehetőséget kínálva a környékbelieknek! Remek szórakozás kicsiknek, nagyoknak, családoknak! HungaryCarddal 15% kedvezmény a 8 perces futam árából!

Bővebben...


Ha Dunabogdány, akkor irány A Pisztrángos!

"Ha az ember sportosan él, egyen sportos halat, ha nem akkor pláne. De leginkább pisztrángot." Ehhez nem is kell mást tenni, mint útba ejteni Dunabogdányban a 11-es út mellett A Pisztrángos sütödét. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra