2019-07-31

A Ráckevei Duna-ág és környéke, ahogy még nem ismered. Látogass el hozzánk és fedezd fel a Kis-Duna mente még ismeretlen csodáit HungaryCarddal, sok-sok megtakarítással!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ökotúra a ráckevei vízivilágban 2019. augusztus 11-én!

Az egy napos könnyed kenutúra Ráckevét és környékét mutatja be a víziélet szépségeivel. A túrát azoknak ajánljuk, akik csak most ismerkednek a kenuzással, és egy szép napot szeretnének eltölteni a természetben a vízen. HungaryCarddal 30% kedvezmény a részvételi díjból!


Bővebben...


Magyarország egyetlen működő hajómalma Ráckevén!

Ráckevén, a Duna hullámain ring az egyetlen ma is működő magyarországi hajómalom. Az elsüllyedt eredeti hajómalom teljes rekonstruálása eredményeként 2010 óta látogatható a családi programként is kitűnő múzeum. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegy árából és 1 kg liszt ajándékba.

Bővebben...


Duna Relax & Event Felnőtt Hotel - az örökifjak wellness paradicsoma!

Egy csöpp romantika és élmények pároknak Ráckevén, a négycsillagos Duna Relax Hotelben, a gyerekmentes pihenés szakértőjénél. HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a napi szobaárból!


Bővebben...


Csepel Autógyár Gyártmánymúzeum - egy cseppnyi történelem!

1928-ban nyitotta meg kapuit a – később csak Dunai Repülőgépgyárként ismert gyár Szigethalom - Tököl - Szigetszentmiklós határában. Az egyedülálló gyűjtemény az ÁTI-SZIGET Ipari Park területén található az 59-es számú épületben. HungaryCard tulajdonosok ajándéktárgyat kapnak.


Bővebben...


Páratlan Cukrászda Szigetszentmiklóson!

Szeretettel várjuk Önt családi cukrászdánkban Szigetszentmiklóson. A Csepel-sziget csücskében, ebben a Kis-Duna-menti városban cukrászdánk neve 15 éve egyet jelent a kimagasló minőséggel és meleg vendégszeretettel. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

Bővebben...


Kisdunaszállás - a nyugalom szigete!

Szállásunk, rekreációs parkunk egy kis dunai  szigeten helyezkedik el Ráckevén, a Kerek-Zátony szigeten, ahol nincs benzingőz,  dudaszó,  csak  madárcsicsergés  és  a csönd. Aki kikapcsolódni, elszabadulni vágyik a gyors városi élettől, annak tökéletes kikapcsolódás ez a hely. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szállásárból.

Bővebben...


Erdős Pincészet Ráckevén!

Pincészetünk a Csepel-sziget déli részén, Budapesttől mindössze 47 km-re, Ráckevén található. A sziget a történelem folyamán túlnyomórészt királyi-királynői uradalom volt, s szőlőtermelői múltját már az 1569-es szőlőadó-feljegyzések is bizonyítják. HungaryCarddal 10% kedvezmény a borvásárlás, a borvacsora és a borkóstolás árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra