A képek megjelenítéséért kattintson ide.
 
 
 
  
 
 
 
Kedves Olvasónk!

2019-ben is heti rendszerességgel, aktuális és színes tartalommal jelentkezünk, hogy első kézből értesüljön termékeinkről és szolgáltatásainkról!

Kövesse figyelemmel mindig megújuló szakmai blogunkat is, melyre az alábbi cikkek kerültek ki frissen az elmúlt időszakban.

Kellemes időtöltést kívánunk!
 
 
 
 Friss cikkek a szakmai blogon  
 
 
  
 
 
 Elévülés adóügyekben
 
 
 
 Az elévülés legáltalánosabban azt jelenti, hogy a jogosult valamely jogát, jogosultságát, követelését az időmúlás miatt hatóság vagy bíróság előtt nem tudja érvényesíteni. Így néhány kivétellel az állam sem tudja az elkövetővel szembeni büntető igényét időkorlát nélkül érvényesíteni, és a polgári jogi igények sem érvényesíthetők bíróság előtt jellemzően ötéves elévülési időn túl.
 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
  
 
 
 
Járulékos kérdések
 
 
 
 
2019. május 30-ától elérhető a Kormány által elfogadott Gazdaságvédelmi Akcióterv, amely 13+1 pontban foglalja össze azokat a változásokat, amelyeket a különböző jogszabály módosításokból ismerhetünk meg.
 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
  
 
 
 
Egyéni cég átalakulása
 
 
 
 
Az egyéni vállalkozóról és az egyéni cégről szóló 2009. évi CXV. törvény módosítása lehetővé teszi, hogy egyéni vállalkozó gazdasági tevékenységének folytatása céljából speciális módon, egyéni vállalkozói jogviszonyának megszüntetése mellett olyan egyszemélyes korlátolt felelősségű társaságot alapítson, amelyre vonatkozóan a törvény mind vagyoni viszonyai, mind pedig a vállalkozási tevékenységével összefüggő magánjogi viszonyai körében speciális jogutódlást állapít meg.
 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 Képzéseink 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Társaságunk az ország öt nagyvárosában szervez továbbképzéseket regisztrált vámtanácsadónak, vámügynököknek, illetve a területen dolgozó azon szakembereknek, akiknek napi munkájához aktuális vámszakmai ismeretek szükségesek.

A továbbképzések helyszínei:
Budapest, Győr, Kecskemét, Miskolc és Pécs

 
 
 
 
Megszerzem a vámos krediteket!