2019-07-09

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok a hétvégén, augusztus 20-án Új magyar rapszódia a Margitszigeten, most vásároljon fél áron BalatonCard-ot, Művészetek Völgye Fesztivál július 19-28-ig, gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba, hűsölés a Dandár Fürdőben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 2019. július 12-14-ig!

Négy nap múlva fényes ünnepség veszi kezdetét Visegrádon! Megtelik élettel a Fő utca, a Királyi Palota, a Lovagi torna pálya, a Parkszínpad és a Középkori gyermek játszóház kertje és nem utolsó sorban a Salamon-torony. Gyertek el hozzánk egy valódi időutazásra július második hétvégéjén! HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a felnőtt napi belépőjegy árából.

Bővebben...


Augusztus 20-án a Margitszigeten debütál Tolcsvay László Új magyar rapszódiája!

A Szabad Tér Színház, ahogy az elmúlt években, idén is külön
produkcióval készül Magyarország nemzeti ünnepére: a Margitszigeti Szabadtéri
Színpadon egy egészen különleges gálakoncertet tűzött műsorra. 
HungaryCarddal 40% kedvezmény a belépőjegy árából, mely egységesen 2.000 Ft!

Bővebben...


Most vásároljon fél áron BalatonCard-ot!

Amennyiben rendelkezik 2019-es regisztrált HungaryCarddal, úgy fél áron rendelheti meg a 2019-2020-as BalatonCard-ot! Változatos programok családoknak, közel 200 Balaton környéki szolgáltatónál kedvezményes áron.


Bővebben...


Mezcal Étterem, a mexikói ízek szerelmeseinek!

Éttermünk a hagyományos mexikói vonalat képviseli, alapanyagainkat legnagyobb részt Mexikóból importáljuk. Kizárólag friss házi tortillát szolgálunk fel, mely a mexikói kultúrában a kenyeret helyettesíti. HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 2019. július 13-án!

Nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a vonatjegy árából 2 fő részére.


Bővebben...


Gyertek hűsölni a Dandár fürdőbe!

A nagy hőségre való tekintettel az udvari medencék hőmérsékletét 34 és 36 °C-ra csökkentettük. Saját parkolónkban a fürdővel szemben a parkolás ingyenes. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a szekrényes belépő árából.


Bővebben...


Művészetek Völgye Fesztivál 2019. július 19-28.

2019. július 19. és 28. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, 29. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 1500 különleges programmal vár Titeket. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény 2 főre a helyszínen váltott belépőjegy árából.

Bővebben...


Kőkaland Sport- és Élménypark!

Kerek vagy kerék, nem mindegy… Kerekerdő közelében kalandozz egy, kettő vagy négy keréken! Kerekek 10-150 cm átmérőben! Kerekedj fel! Kerek 10 percre a belvárostól… Kerek ez így, ugye? HungaryCarddal 10% kedvezmény minden program és játék árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra