2019-06-27

Velünk olcsóbb a balatoni nyár! Vásároljon Balatoncardot fél áron!

Fedezze fel Mórahalom és környéke szépségeit a HungaryCard segítségével, lásson többet kevesebbért!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Most vásároljon fél áron BalatonCard-ot!

Amennyiben rendelkezik 2019-es regisztrált HungaryCarddal, úgy fél áron rendelheti meg a 2019-2020-as BalatonCard-ot! Változatos programok családoknak, közel 200 Balaton környéki szolgáltatónál kedvezményes áron.


Bővebben...


Szeretettel várjuk Mórahalmon, Homokország szívében!

Mórahalom. „Ott, ahol (…) májusban legszebbek az erdők, júniusban a rétek és kaszálók, augusztusban a mocsarak, s ősszel a szikesek... " A homokháti emberek vendégszeretetével, odafigyelésével és kedvességével várjuk Önöket Mórahalmon, Homokország szívében!

Bővebben...


Oázis Apartmanok - a legjobb választás Mórahalmon!

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy az Oázis Apartmanokban vendégeink megtalálják a térség legjobb apartmanját, ahol a tisztaság, a kényelem és a praktikum találkozik a vendégszeretettel és a nyugalommal. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Bővebben...


Hűsítő csobbanás a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő****-ben!

Nincs még programod a hétvégére? Irány a mórahalmi fürdő! Napsütés, isteni víz, zöld pázsit, frissítő koktélok. Kell ennél több? HungaryCarddal 10% kedvezmény minden jegytípus árából!

Bővebben...


Mini Hungary Park Mórahalom - Kicsiben a legnagyobb!

A szabadtéri kiállítóhely kéthektáros területen a történelmi Magyarország építészeti szimbólumait, történeti emlékeit foglalja magába 1:25-ös méretarányú makettek formájában. Templomok, várak, paloták valamint kastélyok és műemlékek várják Önt élő közelségben a régi idők emlékeivel. HungaryCarddal 25% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.


Bővebben...


100 kortárs találkozója a szegedi REÖK-ben 2019. július 14-ig!

Kíváncsi, hogy mi foglalkoztatja a kortárs magyar képzőművészeket, milyen alkotások kerülnek ki a műtermeikből? A Reök-palotában most 100 kortársunk több mint százhúsz művét láthatja július 14-ig a 100 kortársad képzőművészete, vagyis a XL. Nyári Tárlat kiállításon. HungaryCarddal 50% kedvezmény a belépőjegy árából.

Bővebben...


Szegedi hajókirándulás!

1 órás hajókirándulás a Napfény Városában, Szegeden. Tekintse meg a várost egy új perspektívából! HungaryCarddal 2 fő részére 50% kedvezmény a menetrend szerinti sétahajó jegyárából. 

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra