AJÁNLATTEVŐI KISKÁTÉ, A KÖZBESZERZÉSEK AJÁNLATTEVŐI OLDALA 2019.06.27. . . .
Ajánlattevői kiskáté, a közbeszerzések ajánlattevői oldala
2019.06.27. Budapest

A konferencia célja a közbeszerzés rendszeréhez kapcsolódó alapismeretek elsajátítása, a közbeszerzési eljárások menetének, az eljárási cselekmények ajánlattevői vetületének megismerése, végezetül hasznos információk szerzése a közbeszerzés 2019. évi aktualitásairól, a Közbeszerzési Döntőbizottság közelmúltbeli döntéseiről, a folyamatosan formálódó joggyakorlatról.

A tematikában szereplő témákat ajánlattevői szemszögből közelítjük meg annak érdekében, hogy segítsük az ajánlattevők eligazodását a közbeszerzések összetett és mindig változó világában.

Előadóink:

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella – közbeszerzési és európai jogi szakjogász, közbeszerzési szakértő

Dr. Szabó Andrea – ügyvéd, bank- és tőkepiaci szakjogász, felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó, Ecovis Hungary Legal

Tematika

A KÖZBESZERZÉS BECSÜLT ÉRTÉKE, EGYBESZÁMÍTÁSI SZABÁLYOK

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK TÍPUSAI, FAJTÁI, ÉRTÉKHATÁROK

AZ ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS LEGFONTOSABB ELEMEI

A KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS LEFOLYTATÁSÁNAK FOLYAMATA, FŐBB ELJÁRÁSI CSELEKMÉNYEK

A KÖZBESZERZÉSI SZERZŐDÉSEK MÓDOSÍTÁSA ÉS A TELJESÍTÉSÉHEZ KAPCSOLÓDÓ SZABÁLYOK

JELENTKEZZEN MOST!

A konferencia részletei:

Időpont: 2019.06.27. (csütörtök) 10.00 – 14.30

09:30-tól érkezés, a résztvevők regisztrációja

12:00-12:30 Ebédszünet, kétfogásos ebéd

Részvételi díj:

A részvételi díj magában foglalja:

Rendezvényünk minden résztvevőjének biztosítjuk az étkezést, nem kell külön igényelni!

Helyszín:

Angyalföldi József Attila Művelődési Központ 

(1131, Budapest, József Attila tér 4.)

A változás jogát fenntartjuk!


 


Ezt a levelet azért kapja, mert Ön korábban regisztrált internetes oldalaink valamelyikén vagy érdeklődött szolgáltatásaink iránt, vagy a közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik; abban a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse, a most kapott elektronikus levél nem minősülhet SPAM-nek.

Leiratkozás