2019-06-18

Beethovennel a szabadban - a Nemzeti Filharmonikusok koncertje Martonvásáron, Állatkerti Rózsaünnep, Színházi Szemle a Városmajorban, Jazz Koktél a Cafe Vogue Étteremhajón, Hozza magát formába a Kálvin téri GetFitFast stúdióban, PAD Utcafesztivál Debrecen

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Beethovennel a szabadban - a Nemzeti Filharmonikusok koncertje Martonvásáron 2019. július 13-án!

Az idei Beethoven-estek nyitókoncertje csupa kontraszt és meglepetés. Az Ah! perfido kezdetű koncertária magas opusszáma máris félrevezető: Beethoven huszonhat évesen komponálta a több szakaszból álló, helyenként bravúros művet, amelyet Szakács Ildikó, a Magyar Állami Operaház szopránénekese szólaltat meg. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a koncertjegy árából és minden további alkalommal 20% kedvezmény a kártya felmutatásával!

Bővebben...


Állatkerti Rózsaünnep 2019. június 21-23-ig!

A Fővárosi Állat- és Növénykert hagyományaihoz híven idén is megtartja a Rózsaünnepet. Rózsabemutatók, illetve a rózsához kötődő állatgyűjteményi programok, néprajzi, képzőművészeti és zenei események várják az érdeklődőket. HungaryCarddal 25% kedvezménnyel váltható felnőtt- és gyerek belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe.

Bővebben...


Elkezdődött a 2019-es Színházi Szemle a Városmajorban!

Július 5-ig zajlik a Városmajori Szabadtéri Színpad népszerű Színházi Szemle sorozata, amely immár hagyományosan a nem budapesti színházak legjobb szórakoztató előadásait mutatja be. Az idén már 8 vidéki városból érkező 8 előadást is szakmai zsűri kíséri figyelemmel, a közönség pedig a színház honlapján szavazhat a legjobb előadásra. HungaryCarddal 40% kedvezmény a jegypénztárban megváltott színházjegy árából.

Bővebben...


Jazz Koktél a Cafe Vogue Étteremhajón csütörtökönként 19 órától!

Egész nyáron át csütörtökönként 19 órától élő zenével kedveskedünk vendégeinknek. Szeretettel várunk mindenkit egy finom vacsorára és egy hűsítő koktélra! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Hozza magát formába a Kálvin téri GetFitFast stúdióban!

A speedfitness hatékony és látványos segítséget nyújt alakjának formálásához. Változatos edzőeszközökkel rövid idő alatt látható és érezhető eredményt érhetünk el, s mindezt igazi gyerek- és kutyabarát környezetben! A stúdióban szakképzett edzők várják szeretettel. Hungary Card tulajdonosok a 10 alkalmas speedfitness bérlet árából (30.990 Ft) 4.500 Ft árkedvezményt kapnak!

Bővebben...


Pihenjen, töltődjön fel a Cserkeszőlői Strandfürdőben kedvezménnyel!

A Cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő a gyógyulni pihenni vágyó vendégeknek és a gyermekes családoknak egyaránt kellemes  kikapcsolódás! HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény  a felnőtt napijegy árából!


Bővebben...


3. PAD Utcafesztivál Debrecenben 2019. június 19-20-21-én!

A három napos összművészeti fesztivál során arra törekszünk, hogy b24 Galéria olyan integratív, ifjúsági-közösségi színtérré váljon, ahol a művészetek egymással párbeszédben, egymást megerősítve lehetnek jelen, és ahol a helyi művészeti és művészetpártoló közösségek egymásra találhatnak. A PAD fesztivál minden programja ingyenes!

Bővebben...


Stikli Zenekar koncertje a Katona Borházban 2019. július 6-án!

"Nyeld le, köpd ki. Nincs jelentősége. Az utóíz marad." A kiváló zenéhez a Katona Borház kitűnő borait kínáljuk. HungaryCarddal 10% kedvezmény a koncertjegy árából és  a borfogyasztásból.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra