ÚJ ÜZEMANYAG KEDVEZMÉNNYEL BŐVÜLT A MAKASZ!

Az OIL! viszonylag fiatal töltőállomás-hálózatnak tekinthető hazánkban, de minőségi üzemanyagai és versenyképes árai miatt már most is olyan megbízhatóságot képvisel saját piacán, amit a MAKASZ értékesnek ítél tagjai számára. MAKASZ tagként az OIL! kedvező árai még csábítóbbá válnak, hiszen az általuk nyújtott kedvezménnyel jelentősen jobb feltételekkel tankolhatsz.

Az OIL! a következő sorokkal foglalta össze üzletpolitikáját:
"Az “OIL! – A német kúthálózat” jelmondatunk magában foglalja, hogy számunkra a minőség és a vásárlóink igényeihez való alkalmazkodás elsőrendű feladat."

Ebből is látható, az OIL! valóban törekszik rá, hogy termékei és szolgáltatásai minőségével kitűnjön a töltőállomások közül.
Az OIL! jelenleg 50 töltőállomással rendelkezik országszerte, amelyből 

33 kúton literenként 4 Ft kedvezményt biztosítanak MAKASZ kártya felmutatása esetén.


LÁTOGASS EL AZ OIL!-HOZ, MERT:

  • Elég csak felmutatnod MAKASZ kártyád és megkapod a kedvezményt
  • Minőségi német üzemanyagot tankolhatsz
  • Több vidéki városban is elérhető
További információk és a kedvezményadó OIL! kutak listája

Dinamikusan fejlődő MAKASZ

 Kész az új Appunk!

Elkészült a teljesen megújult és továbbfejlesztett mobil applikációnk, amit letölthettek iOS-re és Androidra is. Az app legfőbb újítása a térképes kereső, amelynek segítségével könnyedén megtalálhatóak a közelben lévő elfogadóhelyek, így biztosan a legjobb szolgáltatást választhatod.

Az új alkalmazás működéséhez a régi verziót törölni kell a készülékről! 

Nagy segítséget jelent nekünk, ha észrevételeiteket, meglátásaitokat, javaslataitokat elkülditek számunkra az info@makasz.hu e-mail címre vagy telefonon jelzitek felénk.

 
Facebook Instagram
Ön ezt a hírlevelet azért kapta, mert neve, lakcíme és e-mail címe megadásával a www.makasz.hu oldalon, vagy szervezetén keresztül regisztrált felhasználóként feliratkozott hírlevelünkre. Amennyiben a jövőben nem szeretné megkapni hírlevelünket,