2019-06-13

Pala100 Fesztivál a Palatinus Strandfürdőben, Jazz Koktél a Cafe Vogue Étteremhajón, Giselle, klasszikus balett előadás a Margitszigeten,  Miniversum Vakáció, Duna Relax & Event Felnőtt Hotel - az örökifjak wellness paradicsoma!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Pala100 Fesztivál a Palatinus Strandfürdőben 2019. június 22-én!

Tiszteletet parancsoló korba lépett a margitszigeti strand: immáron 100 éve várjuk a a fürdőzőket, s a harmincas évek vége óta hullámoztatjuk őket a Duna ölelésében. A jubileumot a Palatinus 100 elnevezésű minifesztivállal ünnepeljük meg. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a hétköznapi/hétvégi szekrényes belépő árából!

Bővebben...


Jazz Koktél a Cafe Vogue Étteremhajón csütörtökönként 19 órától!

Egész nyáron át csütörtökönként 19 órától élő zenével kedveskedünk vendégeinknek. Szeretettel várunk mindenkit egy finom vacsorára és egy hűsítő koktélra! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Adolphe Adam: Giselle című klasszikus balett előadása a Margitszigeten 2019. június 20-án és 21-én HungaryCard tulajdonosoknak 40% kedvezménnyel!

Először látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpad gyönyörű környezetében a rejtelmes német mondakörből megalkotott romantikus balett, a Giselle! 
HungaryCarddal 40% kedvezmény a jegypénztárban megváltott színházjegy árából.

Bővebben...


Miniversum Vakáció - színes programok minden hétköznapra 2019. június 17 – augusztus 31-ig!

A Miniversum Vakáció programsorozat keretében a kiállítás megtekintése mellett mindennap izgalmas
programokkal várjuk a gyerekeket és a felnőtteket. 
HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Láthatatlan kiállítás - amikor az érzékeid vezetnek

A Láthatatlan Kiállítás egy olyan utazás egy láthatatlan világba, ahol a látogatók megpróbálhatnak eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán, és megtapasztalhatják, milyen érzés a látásunk nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeink. Hungary Card tulajdonosoknak 15% kedvezmény korlátlan alkalommal!


Bővebben...


Duna Relax & Event Felnőtt Hotel - az örökifjak wellness paradicsoma!

Egy csöpp romantika és élmények pároknak Ráckevén, a négycsillagos Duna Relax Hotelben, a gyerekmentes pihenés szakértőjénél. HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény a napi szobaárból!


Bővebben...


Talizmán Yacht - hajós kalandok Siófokon

Az idei hajózási szezonban is várja vendégeit a legendás Talizmán Yacht I., II. és III., a Balaton legnagyobb tengerjáró yacht-jai! Hungary Card tulajdonosoknak 15% kedvezmény a sétahajókázás, a vízi taxi és a speed-boat adrenalintúra programok árából!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra