2019-06-05

Ajándék páros belépő a Giselle klasszikus balett előadásra, Szent-kút a Bakony közepén, Pünkösdi vonat-sokadalom a Miniversumban, Miénk a Vár! hagyományőrző és kulturális várfesztivál a Vajdahunyadvárban, Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál Bikalon!Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő Adolphe Adam: Giselle című klasszikus balett előadására a Margitszigeten 2019. június 20-án (csütörtökön), HungaryCard tulajdonosok részére!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2019. június 12-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.
Bővebben...


Szent-kút a Bakony közepén!

2019 nyarára megújul a bakonybéli Szent-kút (Borostyán-kút) teljes környezete. A település 1000 éves fennállását ünnepelve, Bakonybél Község Önkormányzata támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül, melynek eredményeképpen az idén nyáron a csendes elvonulást kereső turisták nagy örömére vadonatúj tanösvény fogja összekötni a bakonybéli monostort a falu határában található, három forrás vizéből táplálkozó kicsiny tóval, a tó mellett álló kápolnával és kálvária dombbal.

Bővebben...


Pünkösdi vonat-sokadalom a Miniversumban június 8-10-ig!

Ezen a pünkösdi hosszú hétvégén minden a vonatokról és a játékról szól a Miniversumban. Látogatóinknak nem kell messzire utazni, itt egy délelőtt vagy délután alatt felfedezhetik Magyarország, Ausztria és Németország legszebb vidékeit, és részt vehetnek izgalmas kvízjátékainkon is. HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Miénk a Vár! 7. Országos hagyományőrző és kulturális várfesztivál a Vajdahunyadvárban 2019. június 8-10-ig!

Élményekben gazdag családi szórakozás pünkösdkor a Vajdahunyadvárban! Ezen a hétvégén hazai várainkhoz kapcsolódó kulturális és történelmi hagyományainkkal ismerkedhetnek meg a látogatóink.

Bővebben...


Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál a Puchner Élménybirtokon 2019. június 8-10-ig!

Mesterek, színészek, harcedzett lovagok keltik életre a középkori Magyarországot! A mesefaluból az óvároson át a lovagi küzdőtérig vezet az út. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegyének árából!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra