2019-05-31

Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál a Puchner Élménybirtokon, Szent-kút a Bakony közepén, Pünkösdi Örökség Ünnep a Szentendrei Skanzenben, mennyei finomságok a Major Cukrászdában, rejtvények, kihívások az Időzár Szabadulószobában!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Pünkösdi Kemencés Gasztrofesztivál a Puchner Élménybirtokon 2019. június 8-10-ig!

Mesterek, színészek, harcedzett lovagok keltik életre a középkori Magyarországot! A mesefaluból az óvároson át a lovagi küzdőtérig vezet az út. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegyének árából!

Bővebben...


Szent-kút a Bakony közepén!

2019 nyarára megújul a bakonybéli Szent-kút (Borostyán-kút) teljes környezete. A település 1000 éves fennállását ünnepelve, Bakonybél Község Önkormányzata támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül, melynek eredményeképpen az idén nyáron a csendes elvonulást kereső turisták nagy örömére vadonatúj tanösvény fogja összekötni a bakonybéli monostort a falu határában található, három forrás vizéből táplálkozó kicsiny tóval, a tó mellett álló kápolnával és kálvária dombbal.

Bővebben...


Pünkösdi Örökség Ünnep a Szentendrei Skanzenben 2019. június 9-10-ig!

A szellemi kulturális örökségeket, az azt éltető közösségeket, az emberi kreativitást és sokszínűséget ünnepeljük minden évben a Pünkösdi Örökség Ünnepen. Hungary Card Plus csomaggal 2 fő részére ingyenes a belépés!

Bővebben...


Rejtvények, kihívások az Időzár Szabadulószobában

Egy belvárosi pince, ahol az idő megállíthatatlanul ketyeg. Egy szabadulószoba, ahol egyre kevesebb az idő és egyre több a rejtvény és a lakat. Egy hely, ahol összekovácsolódhat a csapat.HungaryCard tulajdonosoknak 30% kedvezmény!


Bővebben...


Mennyei finomságok a budapesti Major Cukrászdában!

Az élet bizonytalan, kezdje a desszerttel! - jelmondattal nyitotta meg ajtaját 2008-ban a Major cukrászda. A cukrászda Mézikés cégérével igyekszik egy mosolyt és egy élettel teli pillanatot ajándékozni vendégeinek.HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.


Bővebben...


Nagy Fa-Tál Konyhája - az otthoni ízek élménye!

A Nagy Fa-Tál Konyhája igazi otthoni ízekkel és a magyar konyha remekeivel várja vendégeit.

HungaryCarddal 30% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből.

Bővebben...


Látogasson el a vulkánok fantasztikus világát bemutató Kemenes Vulkánparkba!

Elképzelték már valaha, hogy milyen lehet egy vulkán gyomra belülről, hogy mi okozhatja a kitöréseket, vagy, hogy milyen lehet egy aktív vulkán közelében élni? Mindenre fény derül  a Kemenes Vulkánparkban!

HungaryCard felmutatására 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Testi-lelki felfrissülés kedvezményesen a Széchenyi Gyógyfürdőben!

Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma a fürdőzésen kívül, számos wellness szolgáltatással várja látogatóit.HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezmény a hétköznapi/hétvégi szekrényes belépő árából!


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra