2019-05-22

Szent-kút a Bakony közepén, Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban, Gyereknapi hétvége a Miniversumban, pedagógusnapra virágot a VirágDealertől, Legyél Te is kaszagyerek az Igásló Központban, „Vigyázat, csalok!” Rodolfo vándorkiállítás!  

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Szent-kút a Bakony közepén!

2019 nyarára megújul a bakonybéli Szent-kút (Borostyán-kút) teljes környezete. A település 1000 éves fennállását ünnepelve, Bakonybél Község Önkormányzata támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretein belül, melynek eredményeképpen az idén nyáron a csendes elvonulást kereső turisták nagy örömére vadonatúj tanösvény fogja összekötni a bakonybéli monostort a falu határában található, három forrás vizéből táplálkozó kicsiny tóval, a tó mellett álló kápolnával és kálvária dombbal.

Bővebben...


Koronázási hétvége a Gödöllői Királyi Kastélyban 2019. június 8-9-ig!

A gödöllői Grassalkovich-kastély 1867-ben koronázási ajándékként került Erzsébet királyné és I. Ferenc József használatába, mely jelentős változást hozott a kastély életében. Az ünnepélyes kulcsátadást és a királyi család hétköznapjait idézzük fel kellemes kikapcsolódást kínáló hétvégi családi programunkkal.  A rendezvény 500 forintos sétálójeggyel látogatható. Igaz, ebből nem jár HungaryCard kedvezmény, de nagyszerű program, szívből ajánljuk mindenkinek!

Bővebben...


Gyereknapi hétvége a Miniversumban 2019. május 25-26-ig!

Ezen a hétvégén vidám vetélkedőkkel és különleges tárlatvezetéssel is várjuk a családokat, és minden gyerek zsákbamacska ajándékot is választhat! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Pedagógusnapra, évzáróra virágot a VirágDealer belvárosi üzletéből!

Szeretettel várjuk belvárosi vásárlóinkat éjjel-nappal nyitva tartó virágüzletünkben, ahol széles választékban kínálunk csokrokat, cserepes növényeket és ajándékokat is immár 30 éve. HungaryCarddal 20% kedvezmény az üzletben történő vásárlás összegéből.

Bővebben...


Legyél Te is kaszagyerek - Lovas kaszálás a nagyvázsonyi Igásló Központban 2019. június 1-jén!

Ezen a napon kipróbálható lovainkkal a lovas kaszálógép, valamint a kézi kaszálás izzasztó, de derékfájdalmakra kifejezetten ajánlott tudománya. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból.

Bővebben...


„Vigyázat, csalok!” Rodolfo vándorkiállítás a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban 2019. szeptember 8-ig!

Rodolfo legendássá vált mondatával a figyelemfelkeltésen túl arra a paradoxonra hívta fel a figyelmet, hogy minden csak illúzió. Ami csodának tűnik, csak az ügyes kezű bűvész mutatványa, aki nemcsak a tárgyaival játszik, hanem velünk, a nézőkkel is. HungaryCard felmutatására 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Margit Terasz Étterem - különleges ízek, csodás környezetben!

Az étterem háttere a Margitsziget utánozhatatlan hangulata; a Víztorony, a Romkert, a Kápolna megkapó díszletei. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra