2019-04-24

Ajándék páros belépő az Újszínházba, új partnerünk a Prémium Apartmanház**** Budapest, valamint a Prémium Étterem és Kávézó, Street Escape - kódfejtő városi nyomkereső játék, Tavaszi sokadalom a Holnemvolt Várban, Szlovákia közel van hozzánk...

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Páskándi Géza: Lélekharang című darabjára 2019. április 28-án (vasárnap) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.04.26. (péntek) 12 óra.

Bővebben...


Új partnerünk a Prémium Apartmanház**** Budapest!

Apartmanházunk a XIII. kerület központi részén, a Béke tér közvetlen szomszédságában található, nem messze a belvárostól, de mégis zöld övezetben. Apartmanjaink az otthon kényelmét nyújtják vendégeink számára szállodai szolgáltatásokkal kiegészítve. HungaryCarddal 15% kedvezmény a napi szobaárakból!

Bővebben...


Új partnerünk a Premium Étterem és Kávézó!

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe és Étterem. 

HungaryCarddal 15% kedvezmény az a la carte étel- és italfogyasztás összegéből.

Bővebben...


Street Escape - kódfejtő városi nyomkereső játék!

Nyomozás Budapest utcáin, vigyázat, bérgyilkossal! Szerezd meg, fejtsd meg, nyomozd ki, gyűjtsd be, érj célba, ha kell menekülj! A következő játék időpontja 2019. április 27, de havonta két bevetésünk is lesz! HungaryCarddal 1.000 Ft kedvezmény a játék árából!

Bővebben...


Tavaszi sokadalom a Holnemvolt Várban 2019. április 27-28-ig!

Hamisítatlan vásári hangulat várja mindazokat, akik április utolsó hétvégéjén ellátogatnak a Állatkert tavaly átadott játszóparkjába, a Holnemvolt Várba. Vásári kikiáltó, gólyalábasok, vándormuzsikus, képmutogató, bábjátékos és egyéb csepűrágók, papírszínház, körhinták, óriáskerék, céllövölde, és számtalan érdekesség várja a közönséget. HungaryCarddal 25% kedvezménnyel váltható felnőtt- és gyerek belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe.

Bővebben...


Szlovákia közel van hozzánk…

…de nem csak ezért érdemes arrafelé ellátogatni! Néhány napja Trnava régió képviselői ízelítőt adtak hazájuk látni- és kóstolni valóiból a Szlovák Turisztikai Képviselet székházában. Bemutatták a környék turisztikai látnivalóit, különös tekintettel a történelmi múltra és a kulturális hagyományokra.

Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Februárban megnyitotta kapuit Budapest határában Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a helyszínen megvásárolt belépőjegy árából!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra