2019-04-17

Szeri Húsvét Ópusztaszeren, Ibolyanap a Gödöllői Királyi Kastélyban, húsvéti programok Hatvanban, harangkeresés Nagyvázsonyban, nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban, húsvéti nyuladalom Szigetváron, hagyományőrző programok a Zsolnay Negyedben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Szeri Húsvét kicsiknek és nagyoknak az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban!

A skanzen utcáján sétálva húsvéti tojásfestés, kalácssütés, ételszentelés, régimódi locsolkodás, bábszínház, mesekert, lovaskocsizás, népzene és néptánc várja a rendezvényre érkezőket. A Nomád Parkban X. századi tevékenységeket próbálhatnak ki, lőhetnek íjjal, emellett lesz kézi orsózás, rokkázás és szalagszövés is. HungaryCard Plus kártyával a Feszty-körkép megtekintésére is jogosító ingyenes belépő váltható 1 fő részére.

Bővebben...


Ibolyanap - Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban 2019. április 21-22. között!

Szeretettel várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély szezonnyitó családi rendezvényére, az Ibolya-napra, illetve a húsvéti kavalkádra. Vasárnap Erzsébet királyné kedvenc virága jegyében zajlanak a programok, hétfőn pedig további különleges eseményeken vehetnek részt a történelmi falak közé látogatók. Hungary Carddal 50% kedvezmény 2 fő részére a kastélyban található állandó kiállítás belépőjegy árából.


Bővebben...


Húsvéti programok Hatvanban!

A Tourinform Hatvan Iroda és a Hatvani Vadaspark húsvéti programmal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt április 20-án 10 órától a Vadasparkban, ahol két órás program keretén belül a következő élményekben lesz részük: tojáskeresés, kézműves foglalkozás, ügyességi versenyek, állatsimogatás. A programon való részvétel a Vadasparkba megváltott belépőjeggyel lehetséges, melynek árából HungaryCarddal 50% kedvezmény jár!

Bővebben...


Húsvéti harangkeresés - A harangok Rómában, mi a tündérkertben... a nagyvázsonyi Igáslóközpontban 2019. április 20-án!

Ezen a szombaton, Nagyszombaton a húsvéti ünnepkör keretében Krisztus halálára emlékezünk. Fogatos élményként lovas kocsikkal csengettyűkeresésre hívunk felnőttet és gyermeket egyaránt. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból.

Bővebben...


Húsvéti éjszakai fürdőzés a Miskolctapolca Barlangfürdőben 2019. április 20-án!

Nagyszombaton készítsd elő a locsolkodó szettet, mert húsvéti éjszakai habparty vár a miskolctapolcai Barlangfürdőben! Igaz, erre a programra nem jár HungaryCard kedvezmény, de nagyszerű kikapcsolódásnak ígérkezik, jó szívvel ajánljuk!

Bővebben...


Húsvéti programok a pécsi Zsolnay Negyedben 2019. április 20-án!

Érdemes idén is a Zsolnay Negyed húsvéti programjai mellett döntenünk, hiszen interaktív, kreatív programokkal várják a családokat nagyszombaton az E78-ban, ráadásul mindegyik foglalkozás ingyenes. A kiállítóhelyek megtekintéséhez pedig HungaryCarddal fél áron válthatunk Zsolnay jegyet 2 fő részére.

Bővebben...


Nagy húsvéti szezonnyitás a Vasúttörténeti Parkban 2019. április 21-22-ig!

Húsvétkor kétnapos rendhagyó hagyományőrző fesztivállal indítjuk a szezont a parkban. Mindkét nap játékos Húsvéti Nyuszikeresés várja a kisebbeket. Aki megtalálja a park területén elrejtett összes tapsifülest, megfejti a feladványt és begyűjti az összes pecsétet, az garantált ajándékot kap. HungaryCarddal 20% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...


Húsvéti nyuladalom a Szigetvári Várban 2019. április 22-én!

Húsvéthétfőn hagyományőrző és kézműves programokkal, valamint interaktív mesejátékkal várjuk a hozzánk érkező családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény a felnőtt várbelépő árából maximum 2 fő részére, mellyel a program látogatható.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra