Az EKR rendszer gyakorlati alkalmazása a 2019. Februártól és áprilistól alkalmazandó újdonságokkal, legújabb változásokkal! 2019.04.24.azása a 2019. Február 1-től alkalmazandó újdonságokkal, legújabb változásokkal! 2019.04.24. . . .

Tisztelt Olvasóink!

2019-ben több törvényi változás lép életbe!

Készüljön fel velünk, biztosítsa be helyét már most!

Konferenciáink:

2019.04.18. Építési beruházások közbeszerzésének hatályos szabályai és a nemzeti eljárásrend, Aktualitások - Konferencia- Budapest BŐVEBB INFORMÁCIÓ

 


 

Az EKR rendszer gyakorlati alkalmazása a 2019. Februártól és áprilistól alkalmazandó újdonságokkal, legújabb változásokkal!

Az EKR rendszer használata gyakorlatban a legújabb tudnivalókkal, tapasztalatokkal

Jogorvoslati tapasztalatok, a legújabb KDB határozatok az elektronikus közbeszerzésben

Gyakorlati tanácsok 

A Kbt. 2019. január 1-től hatályba lépett módosításainak részletes bemutatása, magyarázata

 2019. 04. 24. Budapest

Előadónk:  dr. Molnár Margaréta LL.M., szakjogász, közbeszerzési szakértő, az Európai Unió EXEP szakértő Bizottságnak tagja

 2018. április 15-től kötelezően alkalmazandó Magyarország összes közbeszerzési eljárásában az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer mind ajánlatkérőknek, mind ajánlattevőknek.

Az új rendszer az elmúlt évek legjelentősebb újítását hozta a közbeszerzési eljárások lebonyolítása terén, kihívások elé állítva az ajánlatkérőket és az ajánlattevőket egyaránt.

Konferenciánk célja a rendszer ismertetésén túl, gyakorlati tanácsok biztosítása a legújabb tudnivalókkal, jogorvoslati tapasztalatok, a legújabb döntőbizottsági  határozatok ismertetése, az ajánlattevői és az ajánlatkérői oldal résztvevőinek. Továbbá részletesen bemutatjuk a 2019. január 1-én hatályba lépett módosításokat.

Tematika:

 • az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) gyakorlati használata a legújabb tudnivalókkal, a folyamatok részletes bemutatása, ajánlat összeállítása/eljárás indítása
 • igazolási, nyilatkozattételi kötelezettségek elektronikus ajánlattétel során
 • ajánlatok benyújtásának új szabályai az EKR rendszerben
 • hasznos tanácsok a mindennapi használathoz a legújabb tudnivalókkal, a legfrissebb változtatások bemutatásával
 • útravaló a legfrissebb gyakorlati iránymutatásokkal, jogorvoslati tapasztalatokkal, a legújabb KDB határozatok bemutatásával, hogy megfelelően tudjuk használni a rendszert és így hogyan tudjuk elkerülni a jogorvoslati eljárást
 • A legújabb Kbt. módosítás, és a kapcsolódó rendeletek részletes bemutatása, elemzése.
 • Az EKR rendszer gyakorlati alkalmazása a 2019. Február 1-től alkalmazandó újdonságokkal, legújabb változásokkal!

JELENTKEZZEN MOST!

A konferencia részletei:

Időpont: 2019.04.24. (szerda) 10.00 – 14.30

09:30-tól érkezés, a résztvevők regisztrációja

10:00-14:00: Dr. Molnár Margaréta előadása

12:00-12:30 Ebédszünet, kétfogásos ebéd

Részvételi díj:

 • Kedvezményes díj: 24.900 Ft + Áfa (amennyiben 2019.04.19-ig jelentkezik és a konferencia előtt átutalja részvételi díját).
 • Teljes ár: 26.900 Ft + Áfa

 A részvételi díj magában foglalja:

 • a regisztrációkor átadott mappát, előadás anyagot, jegyzetet, tollat
 • érkezéskor bekészítve: kávét/teát, üdítőt/ ásványvizet, pogácsát
 • ebédkor: kétfogásos ebédet, üdítőt/ásványvizet, kávét/teát.
 • (Vegetáriánus, gluténérzékeny ebéd igényét, kérjük a jelentkezéskor jelezze!)

Rendezvényünk minden résztvevőjének biztosítjuk az étkezést, nem kell külön igényelni!

Helyszín:

Hunguest Hotel Millennium ***

(1089, Budapest, Üllői út 94-98.)

Parkolásra vonatkozó információk: A szálloda zárt parkolója térítés ellenében vehető igénybe, személygépkocsi részére 2500 Ft / napi áron. Továbbá a hotelt övező utcákbana KRESZ szabályait figyelembe véve lehet parkolni 175 Ft/óradíj megfizetése ellenében.

A változás jogát fenntartjuk!

Ezt a levelet azért kapja, mert Ön korábban regisztrált internetes oldalaink valamelyikén vagy érdeklődött szolgáltatásaink iránt, vagy a közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik; abban a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse, a most kapott elektronikus levél nem minősülhet SPAM-nek.

Leiratkozás