2019-04-10

Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztivál a bikali Élménybirtokon, Skanzen Húsvét Szentendrén, Tavaszi szünet - Vonatfesztivál a MINIVERSUM-ban, Robotos Húsvéti Tojáskeresés a Futurában, gasztronómiai élmények a Cafe Vogue Étteremhajón!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Tavaszköszöntő Kemencés Gasztrofesztivál a bikali Élménybirtokon 2019. április 20-22.

Kemencés gasztrofesztivállal köszöntjük a tavaszt a bikali Élménybirtokon! Húsvét középkori köntösben varázslatos programokkal, fenséges gasztronómiai fogásokkal. Gyerekeknek a belépés INGYENES! Bikalon vár az újabb családi kaland! HungaryCarddal 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegyének árából.

Bővebben...


Skanzen Húsvét Szentendrén 2019. április 21-22-ig!

Az idei rendezvény központi témája legősibb húsvéti jelképünk, a bárány, és a hozzá kapcsolódó tevékenységek, a pásztorság és a juhászat lesz. HungaryCard Plus kártyával 2 fő részére ingyenes belépő váltható.

Bővebben...


Tavaszi szünet - Vonatfesztivál a MINIVERSUM-ban 2019. április 18-23-ig!

A MINIVERSUM a tavaszi szünet minden napján és húsvétkor is izgalmas családi programokkal várja a vonatrajongókat. Fedezzétek fel folyamatosan mozgásban levő, interaktív minivilágunk elbűvölő és vicces pillanatait, töltsetek nálunk egy felejthetetlen délelőttöt vagy délutánt! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Robotos Húsvéti Tojáskeresés április 21-22-én a Futurában!

A látogatók a FUTURA cuki robotjával, CUBETTO-val képernyő nélkül, egyszerű lépésekkel megtanulhatják a programozás alapjait. Aki kipróbálja Húsvét vasárnap és hétfőn a robotos tojáskeresést, finom csokitojás lesz a jutalma. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény!

Bővebben...


Friss levegő, nyugalom, romantika - a B&B Villa Mimi kertes panzióban Sopronban!

A Villa Mimi kertes panzió 1881-ben épült romantikus, lövéri stílusban, nagy kerttel, terasszal, pavilonnal, kellemes környezetben és gyönyörű kilátással a városra, valamint a Fertőt körülölelő dombságig. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a szállás árából.

Bővebben...


Elindult a Cápasuli a budapesti Állatkertben!

A cápanevelde első kiscápáinak megkezdődött a tanítás. Tudod-e, milyen egy jól nevelt kiscápa? Iskolánk tanítványai megtanulják, hogyan éljenek együtt más halakkal, táplálkozzanak egészségesen, viselkedjenek, és működjenek együtt az emberrel.

HungaryCarddal 25% kedvezménnyel váltható felnőtt- és gyerek belépőjegy a Fővárosi Állatkertbe.

Bővebben...


Gasztronómiai élmények a Cafe Vogue Étteremhajón!

A Vogue hajó Budapest szívében, immáron 20 éve horgonyozik a Dunán. Exkluzív környezetben felejthetetlen gasztronómiai élmény kínál a vendégek számára. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árbából.

Bővebben...


Aquaworld - az örök nyár szigete!

Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. HungaryCard Plus csomaggal 50%-os kedvezmény 2 főre a teljes árú belépőjegy árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra