2019-04-05

Vonatparádé a MINIVERSUM-ban, új partnerünk a Hotel Flóra** Orosháza - Gyopárosfürdőn, Street Escape - kódfejtő városi nyomkereső játék, Ibolyanap - Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban, Kísérletbazár 2019. a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Vonatparádé a MINIVERSUM-ban 2019. április 6-7-ig!

A Vonatparádé alkalmából különleges családi programmal vár minden kicsi és nagy vonat- és vasútmodell rajongót a MINIVERSUM! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.


Bővebben...


Új partnerünk a Hotel Flóra** Orosháza - Gyopárosfürdőn!

Az ország dél-keleti részén, az Orosházához közeli Gyopárosfürdőn várja vendégeit a kétcsillagos Hotel Flóra. A szálloda a Gyopáros-tó partján áll, a fürdőhely gyógyvize főként ízületi és mozgásszervi megbetegedések vagy műtét utáni lábadozás esetén hatásos. HungaryCarddal 30% kedvezmény a szobaárból!

Bővebben...


Street Escape - kódfejtő városi nyomkereső játék!

Nyomozás Budapest utcáin, vigyázat, bérgyilkossal! Szerezd meg, fejtsd meg, nyomozd ki, gyűjtsd be, érj célba, ha kell menekülj! HungaryCarddal 1.000 Ft kedvezmény a játék árából!

Bővebben...


Ibolyanap - Húsvét a Gödöllői Királyi Kastélyban 2019. április 21-22. között!

Szeretettel várják az érdeklődőket a Gödöllői Királyi Kastély szezonnyitó családi rendezvényére, az Ibolya-napra, illetve a húsvéti kavalkádra. Vasárnap Erzsébet királyné kedvenc virága jegyében zajlanak a programok, hétfőn pedig további különleges eseményeken vehetnek részt a történelmi falak közé látogatók. Hungary Carddal 50% kedvezmény 2 fő részére a kastélyban található állandó kiállítás belépőjegy árából.


Bővebben...


Kísérletbazár 2019. a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban 2019. április 12-én!

A Mobilis Interaktív Kiállítási Központ hatodik alkalommal rendezi meg a régió legnagyobb tudománynépszerűsítő közönségrendezvényét, a Kísérletbazárt. A programon való részvétel ingyenes.

Bővebben...


Gőzfelhős kirándulás a Dunakanyarba 2019. május 4-én!

Nosztalgiavonat indul Budapest-Nyugati pályaudvarról a festői szépségű Dunakanyarba. A gőzmozdony vontatta szerelvényben a legszebb muzeális kocsikban utazhatnak vendégeink, és megismerkedhetnek a „boldog békeidők” vasúti utazásainak hangulatával. A nosztalgiavonat a legendás 424,247 pályaszámú, "Bivaly" gőzmozdonnyal az élén közlekedik. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a vonatjegy árából 2 fő részére.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra