2022-01-12

Puccini: Bohémélet című operája a Szegedi Nemzeti Színház műsorán, tradicionális mátrai ételek és feltöltődés a Mátrában, új partnerünk a füzérradványi Károlyi-kastély és a Szent István Bazilika, wellness élmények a Rudas Fürdőben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Megjelent a 2022/2023. évi HungaryCard , törzsvásárlóknak 30% kedvezmény!

A kártya mindkét típusa már megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül,  illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában. Viszonteladóinkhoz folyamatosan jut el a kártya, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkon az értékesítőhelyek menüpont alatt az aktuális információkat!

Bővebben...


Puccini: Bohémélet című operája a Szegedi Nemzeti Színház műsorán!

Puccini közvetítő volt ég és föld között, és lehozta ezt a gyönyörű művet, hogy továbbadhassuk a tanítást magunknak és a közönségnek. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény 2 fő részére a színházjegy árából.

Bővebben...


Új partnerünk a füzérradványi Károlyi-kastély!

A látogatókat a kastélyszálló és a Károlyi-család történetéhez kapcsolódó nyomozó- és szabadulószoba-játék, az egykori hegyközi kisvasutat bemutató Lego kisvonatok, kipróbálható társasjátékok, bridzsasztalok és kávézó várják Füzérradványban. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Wellness élmények a Rudas Fürdőben!

HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes szekrényes belépőre, amely hétköznapokon csak a wellness-spa részlegbe, míg hétvégén az all in komplex belépőre vonatkozik.

Bővebben...


A Danubius Hotel Arena - Fitness Center 2022. január 10-től ismét várja vendégeit!

HungaryCarddal 10% kedvezmény korlátlan alkalommal a teljes árú, nem kedvezményes bérletek bruttó árából.

Bővebben...


Háromcsillagos erdei feltöltődés Mátraházán, a 4 Évszak Hegyihotelben!

Több mint 300 féle aktív kikapcsolódási lehetőség, ízletes gasztronómia és tökéletes kényelem lélegzetelállító erdei környezetben. HungaryCarddal 10% kedvezmény az ellátás nélküli szállásdíjból!

Bővebben...


Tradicionális mátrai ételek a 4 Évszak - Palóc Bistorant kínálatában!

A Mátrafüredre látogatók ezentúl nem csak az extrém sportoknak hódolhatnak, hanem elmerülhetnek a gasztronómiai élvezetek világában is. HungaryCarddal 15% kedvezmény az ételfogyasztás árából!

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a Szent István Bazilika!

A budapesti Szent István Bazilika hazánk egyik legszebb, legjelentősebb egyházi és idegenforgalmi nevezetessége. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a teljes árú egyéni belépőjegy árából maximum 2 fő részére.


Bővebben...


E heti hírlevelünk támogatója a NaturComfort Kft.
A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra