Segítünk a választásban!
Kedves NewsMix.hu!
Úgy vettük észre, hogy nemrég nyomtató kategóriánk ajánlatai között nézelődtél, viszont nem jutottál dűlőre. Szeretnénk segíteni Neked a választásban, ezért összegyűjtöttük azokat a tintasugaras-, lézer- és multifunkciós nyomtató ajánlatokat, amik biztosan érdekelni fognak Téged! Válogass kedvedre és hozz egy ügyes döntést!
NyomtatóNyomtató
Otthonra vagy irodába, színes képekhez, vagy egyszerű szöveghez – egy jó nyomtatóra megéri beruházni. Elsőként azt kell eldöntenünk, hogy milyen típusú nyomtatót szeretnénk vásárolni. Ehhez tudnunk kell, hogy főként mire fogjuk használni a készüléket. A tintasugaras nyomtatók csendesen végzik dolgukat, színes nyomtatásra is képesek. A lézer nyomtatók pedig porfestékkel dolgoznak, ezzel szebb eredményt biztosítanak.
Tintasugaras nyomtató
A tintasugaras nyomtatók egyik legnagyobb előnye, hogy szinte minden papírtípusra megfelelő minőségben képesek nyomtatni. Nincs szükségünk speciális papírra, így nincsenek olyan üzemeltetési költségek, amelyekre nem számítunk. Fényképnyomtatásra is kiválóan alkalmasak. A tintasugaras nyomtatók rendszerint kedvező áron vásárolhatók meg.
Megnézem »
Lézernyomtató
Ha gyakran nyomtatunk sokat, mindenképp egy megbízható darabot kell keresnünk, mely bírja a terhelést. Lapköltség szempontjából erre egy lézernyomtató a legalkalmasabb. Ha ritkábban használjuk a készüléket, tintasugaras nyomtató esetén könnyen beszáradhat a tinta, sőt rosszabb esetben maga a nyomtatófej is.
Megnézem »
Multifunkciós nyomtató
A multifunkciós nyomtatók legnagyobb előnye abban rejlik, hogy egyszerre több különböző eszköz munkáját képes elvégezni. A multifunkciós nyomtató szerencsés választás, ha költséghatékony megoldásra, jó minőségű nyomatra, illetve gyors munkavégzésre van szükségünk.
Megnézem »
Toner, patron
Ne felejtsd el a kiegészítőket sem! Tintapatronok széles választákban!
Megnézem »
Blog Facebook YouTube Instagram
Korábban azt kérted tőlünk, hogy értesítsünk akcióinkról és újdonságainkról. Ha a jövőben mégsem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide.
Általános adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi nyilatkozat, a hírlevéllel kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztató az irányadó.

Ez egy automatikusan generált üzenet, kérjük, hogy ne válaszolj rá.

Hírlevél küldő adatai: Extreme Digital Zrt. (székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.; Cg.:01-10-045869)