2022-01-05

Megjelent a 2022/2023. évi HungaryCard, törzsvásárlóknak 30% kedvezmény, Hattyúdal – a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a Müpában, kikapcsolódás a Naturmed Hotel Carbona****-ban, új partnereink az Art-Színtér és a Károlyi Étterem!


Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Megjelent a 2022/2023. évi HungaryCard , törzsvásárlóknak 30% kedvezmény!

A kártya mindkét típusa már megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül,  illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában. Viszonteladóinkhoz folyamatosan jut el a kártya, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkon az értékesítőhelyek menüpont alatt az aktuális információkat!

Bővebben...


Hattyúdal - a Nemzeti Filharmonikusok koncertje a Müpában 2022. január 13-án!

Gustav Mahler IX. (D-dúr) szimfóniáját a hetvenéves, kivételes tudású és igényességű művész, Kovács János vezényli. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a koncertjegy árából és minden további alkalommal 20% kedvezmény a kártya felmutatásával!

Bővebben...


Új partnerünk az Art-Színtér!

HungaryCarddal kedvezményes színházjegy maximum 2 fő részére az Art-Színtér saját szervezésű előadásaira. A kedvezmény az Art-Színtér Jegyirodában (1054 Budapest, Bárczy István u. 10.) megváltott jegyekre érvényes.


Bővebben...


Évindító kikapcsolódás a hévízi Naturmed Hotel Carbona****-ban!

Nálunk már 3 nap alatt is megtapasztalhatja, mit is jelent a wellness érzés. A testi, lelki felfrissülésről a 9 medence, számtalan ingyenesen igénybe vehető mozgásprogram gondoskodik. HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagárból!

Bővebben...


Varázslatos téli fürdőzés Hévízen!

Szinte mesébe illő kép, amikor a Hévízi-tóban a tavirózsák között úszkálókat látunk hóesésben. Ebben a különleges élményben a 22-24 fokos tóban bárkinek része lehet, aki télen jön a városba. A Hévízi-tó egyik különlegessége, hogy vize télen sem hűl 22 fok alá, így a szabadtéri fürdőzés, gyógykezelés hidegben is élvezhető. HungaryCard Plus kártyával 50% kedvezménnyel válthatunk 3 órás belépőjegyet.

Bővebben...


Krisna-völgy télen is szeretettel vár!

Az Európában is egyedülálló Indiai Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén, valamint a belépőjegy tartalmaz egy közel 1 órás vendégvezetést is a Szentély épületében.

Bővebben...


Új partnerünk a Károlyi Étterem!

A Károlyi Étterem filozófiája, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, ami megfelel a régi híres és klasszikus magyar hagyományoknak, úgy, hogy ez mai európai embereknek is szerethető és fogásai mindenkinek fogyaszthatók legyenek. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből.

Bővebben...


E heti hírlevelünk támogatója a NaturComfort Kft.

A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra