2021-09-29

Állatok világnapja a Tropicariumban, Egyszer visszatérsz - jubileumi gálaműsor a Nemzeti Táncszínházban, a Fasírtfutárral házhoz visszük az otthon ízeit, pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden, 4 évszakos kalandok a Mátrában, Bringóhintózás a Margitszigeten!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Állatok világnapja a Tropicariumban 2021. október 4-én!

Október 04-én az állatok világnapját ünnepeljük, a vadon élő állatok védelmére, a felelős háziállattartásra, az ember-állat együttélésének szabályaira hívjuk fel a figyelmet. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 36% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.

Bővebben...


Egyszer visszatérsz - jubileumi gálaműsor a Nemzeti Táncszínházban 2021. október 5-én!

A Budapest Táncszínház 2021-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A jeles jubileum alkalmából nagyszabású születésnapi gálaműsorral készülnek. HungaryCarddal 40% kedvezmény 2 fő részére a belépőjegy árából személyesen a jegypénztárban történő vásárlás esetén.

Bővebben...


A Fasírtfutárral házhoz visszük az otthon ízeit!

Kapcsolódj ki igazán a hétvégén, dőlj hátra, és engedd, hogy mi főzzük a családnak! HungaryCarddal 10% kedvezmény, csak írd be a HUNGARYCARD kuponkódot!

Bővebben...


A Dinók Földjén - MezoZOOikum - izgalmas kiállítás Miskolcon, a Herman Ottó Múzeumban!

A HungaryCard Plus kártya tulajdonosok 2 alkalommal 1 főre szóló HungaryCard MezoZOOikum kártyát válthatnak ingyenesen, mellyel a Herman Ottó Múzeum következő kiállítóhelyeit tekinthetik meg: Pannon-tenger Kiállítóépület, Herman Ottó Múzeum Képtára, Színészmúzeum Thália-ház, Miskolci Galéria Rákóczi-ház, Herman Ottó Emlékház -Lillafüred. 


Bővebben...


Élmény együtt, kortól függetlenül - Bringóhintóval a Margitszigeten!

Körbekirándulni a Margitszigetet már önmagában is vidám hétvégi program az egész családnak, pláne ha mindezt bringózva teszi. HungaryCard tulajdonosoknak 60% kedvezmény az 1 órai kölcsönzési időre bármely eszköz igénybevétele esetén!

Bővebben...


Pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden!

A családias stílusban megálmodott Vén Diófa Panzió a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a
szegedi élet lüktető központjától. A belváros kulináris
különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói,
nyüzsgő sétáló utcája, gyorsan és kényelmesen megközelíthető
szálláshelyről. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.

Bővebben...


Aquaworld - az örök nyár szigete!

Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCard Plus kártyával 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú, egész napos belépőjegy árából, illetve HungaryCard Basic és Plus csomaggal egyaránt korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.) 

Bővebben...


4 évszakos kalandok a Mátrában!

50 féle program családoknak, pároknak, baráti társaságoknak Mátrafüreden a High-Tech Sportok Bázisán. HungaryCarddal 15% kedvezmény a listaárakból, mely más kedvezménnyel nem összevonható.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra