A kitöltés kb. 10 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes és teljesen anonim.
logo
Kedves Ügyfelünk!
Mi, az eMAG és az Extreme Digital munkatársai közösen azon dolgozunk, hogy az egyesülésből adódó lehetőségeknek köszönhetően a két márka erősségeire alapozva fejlődjünk. A célunk, hogy magasabb szintre emeljük a vásárlási élményt.

Ezen vállalati filozófia mentén meghívunk Téged - a GKI Digital-lal közösen együttműködve - a vásárlói szokásokat és platform használati preferenciákat vizsgáló kutatásunkra. Légy aktív részese Te is ennek a közös projektnek!

A kérdőívet ezen a linken találod. A kitöltés kb. 10 percet vesz igénybe.
KITÖLTÖM »
A válaszadás önkéntes és teljesen anonim.

A kérdőív összeállítását és a beérkező adatok, preferenciák bizalmas kezelését partnerünk, a piackutatással foglalkozó GKI Digital végzi a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, a gyűjtött adatokhoz az eMAG nem fér hozzá.

Köszönjük a közreműködésed a felmérésben.

Üdvözlettel,
az Extreme Digital - eMAG csapata
Amennyiben már kitöltötted ezt a kérdőívet, úgy tekintsd kérlek tárgytalannak ezt a levelet. További teendőd a kutatás kapcsán nincsen.
Korábban azt kérted tőlünk, hogy értesítsünk akcióinkról és újdonságainkról. Ha a jövőben mégsem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide.
Általános adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi nyilatkozat, a hírlevéllel kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztató az irányadó.
Hírlevél küldő adatai: Extreme Digital Zrt. (székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.; Cg.:01-10-045869)