2021-06-15

Ajándék páros belépő az Újszínház – Fatia Negra című zenés darabjára, strandolás Leányfalun, kenutúra a Kis-Dunán, ízletes halételek a From Sea Étteremben, ismét várja vendégeit a megújult csepeli Kultik Mozi, pihenés Gyopárosfürdőn a Hotel Flórában!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Jókai Mór - Kocsák Tibor - Miklós Tibor: Fatia Negra című zenés darabjára 2021. június 20-án, 23-án és 24-én 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen, 2021. június 18-án (péntek) 17 óráig! 

Bővebben...


Töltsön el egy hétvégét Gyopárosfürdőn a Hotel Flórában!

Az ország dél-keleti részén, az Orosházához közeli Gyopárosfürdőn várja vendégeit a kétcsillagos Hotel Flóra. A szálloda a Gyopáros-tó partján áll, a fürdőhely gyógyvize főként ízületi és mozgásszervi megbetegedések vagy műtét utáni lábadozás esetén hatásos. HungaryCarddal 30% kedvezmény a szobaárból!

Bővebben...


Ismét várja vendégeit a megújult csepeli Kultik Mozi!

Az élet lassan kezd visszatértek a régi kerékvágásba, már a csepeli Kultik mozi is újra megnyitotta kapuit! HungaryCarddal 10% kedvezmény a mozijegy árából, valamint a büfében a nem akciós termékek árából.

Bővebben...


Csobbanjon Leányfalun kedvezménnyel!

A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 30% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából.


Bővebben...


Angyali-sziget kerülő túra a Kis-Dunán július 4-én!

Fedezze fel a varázslatos Ráckevei Duna-ágat közelről és ismerkedjen meg az úszólápok, nádasok és lagúnák élővilágával! HungaryCard felmutatására 30% kedvezmény a részvételi díjból.

Bővebben...


From Sea Étterem - ízletes halételek Szentendrén!

A szentendrei From Sea Étterem izgalmas halételekkel és elsőrangú kiszolgálással  várja kedves vendégeit! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


Bővebben...


Új partnerünk a mátrafüredi Harkály Ház!

A Harkály Ház Kapu a Mátra kincseihez c. kiállítása bemutatja a Mátra kialakulását, természeti értékeit, természetvédelmét, és egyben betekintést nyújt a természetvédelmi őrök szerteágazó tevékenységébe is. HugaryCarddal 10% kedvezmény maximum 2 fő részére (a teljes árú jegy 1100 Ft/fő, a kedvezményes árú nyugdíjas/gyermek jegy ára pedig 700 Ft/fő).

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra