2021-06-09

Újra megnyitotta kapuit a szentendrei Skanzen és a Ludwig Múzeum, szabadtéri kalandjáték Gyenesdiáson, kényeztető pihenés a Puchner Kastélyszállóban, csobbanás az Aquaworld-ben, finom falatok a Margit Terasz Étteremben, balatoni hajókázás!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Az idei évben ünnepeljük a balatoni hajózás 175. évfordulóját!

A Balaton-parti településeket összekötő menetrendi hajózás célja, hogy a tónál nyaralók aktív pihenésük során hajóval keressék fel és ismerjék meg a régió jellegzetességeit.  HungaryCarddal 10%, illetve 50% kedvezmény 2 fő részére a menetrend szerinti személyhajókra!

Bővebben...


Újra megnyitotta kapuit a szentendrei Skanzen!

Magyarország legnagyobb szabadtéri múzeumának kiállítása a 100-200 évvel ezelőtti magyar vidéki életbe repít.  HungaryCard Plus kártyával 2 fő részére ingyenes a belépés!

Bővebben...


Ismét várja látogatóit a Ludwig Múzeum!

A meghosszabbított BarabásiLab: Rejtett mintázatok és a Térügyek című időszaki kiállításokkal nyitott újra a Ludwig Múzeum. HungaryCarddal 50% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.

Bővebben...


Margit Terasz Étterem - különleges ízek, csodás környezetben!

Az étterem háttere a Margitsziget utánozhatatlan hangulata; a Víztorony, a Romkert, a Kápolna megkapó díszletei. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.


Bővebben...


Légy Te is GyenEScape kalandor!

Utazz szabadtéri kalandjátékunkkal a XIX. századba, miközben felfedezed a környék csodás természeti kincseit! HungaryCarddal 15% kedvezmény a GyenEScape kalandtúra részvételi díjából 4 fő részére.

Bővebben...


Aquaworld - az örök nyár szigete!

Az Élményfürdő ezernyi élményt nyújt felnőttnek, gyermeknek egyaránt és egész évben jó idővel várja a kikapcsolódni vágyókat.  HungaryCard Plus kártyával 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú, egész napos belépőjegy árából, illetve HungaryCard Basic és Plus csomaggal egyaránt korlátlan alkalommal 20% kedvezmény az egész napos belépőjegy árából. (A két kedvezmény nem összevonható.) 

Bővebben...


Korda Filmpark - Nemzetközi szuperprodukciók karnyújtásnyira!

A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményt jelent, hogy betekinthess a nemzetközi filmipar rejtelmeibe. HungaryCarddal 10% kedvezmény a kártyatulajdonos és társasága (maximum 5 fő) részére!


Bővebben...


Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 20% kedvezmény a napi szobaárakból.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra