Kedves News Mix!

 

Hírlevél -> A könyvtár újra NYITVA vár!

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet hatályba lépését követően a védettségi igazolvánnyal rendelkezők – illetve a velük érkező 18 év alatti látogatók – ismét személyesen igénybe vehetik a Somogyi-könyvtár szolgáltatásait.

2021. május 3-tól könyvtáraink a korábban megszokott nyitvatartási rend szerint működnek.

A Könyv(tár)Pontokat ezután sem szüntetjük meg, de megváltozott szolgáltatási idővel állnak majd a felhasználók rendelkezésére: az online megrendelt dokumentumok hétfőn és csütörtökön 13-tól 18 óráig vehetők át a központi könyvtár és a fiókkönyvtárak bejáratánál.
Ezt a szolgáltatást mindenkinek kínáljuk: a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek, illetve az egyedül érkező, 18 év alatti fiataloknak is.

A nyitás után két hét türelmi időt biztosítunk: a lejárt határidejű kikölcsönzött dokumentumok után május 15-ig nem számítunk fel késedelmi díjat. Kérjük, hogy a 2020. november 11-i bezárás előtt nem rendezett díjtartozások összegét a nyitás utáni első kölcsönzési alkalommal fizessék be pénztárunkba.

A vírussal szembeni hatékony védekezés érdekében a korábban bevezetett intézkedések továbbra is érvényben maradnak: az épületben és az átvevőponton egyaránt kötelező a maszk használata és a távolság megtartása, illetve javasolt a rendszeres kézfertőtlenítés.
A központi könyvtár bejáratánál – a korábbi gyakorlatnak megfelelően – mérjük az épületébe lépők testhőmérsékletét.

Üdvözlettel:

Somogyi-könyvtár
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4.
Telefon: 62/425-525; 20/563-6990
www.sk-szeged.hu


Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket az Instagramon is!

Erre a célra megadott személyes adatait hírlevélküldésre használjuk, hozzájárulásának visszavonásáig (leiratkozásig) tároljuk, utána automatikusan törlődnek.
Bővebben lásd: Adatkezelési tájékoztató

Ha szeretne leiratkozni hírlevelünkről, kattintson az alábbi linkre:
http://www.sk-szeged.hu/home?unsubscriptionId=26079&deactivationkey=d3c3a67f-ef9b-4d7f-b4b4-ce6eb9630c1a

Ha a levélben megjelenő linkre nem tud kattintani, másolja át azt webböngészője címsorába
vagy iratkozzon le a könyvtár honlapján