Kedves News Mix!

 

Hírlevél -> Elindítjuk kötészeti szolgáltatásainkat

 

„A kötés úgy tartozik a könyvhöz, mint ruha az emberhez.”
Elindítjuk kötészeti szolgáltatásainkat: laminálás, tűzés, spirálozás, könyvek és szakdolgozatok kötése – válasszon kínálatunkból!
A szolgáltatásokkal kapcsolatban információt kérhet telefonon 62/425-525 (119-es vagy 134-es mellék); e-mailben vagy személyesen, a Könyv(tár)Ponton. Az utóbbinál megjelölt időpontokban egyeztethet rendeléséről kötészetünk egyik munkatársával, illetve átadhatja az ön által hozott dokumentumokat – kötésre, spirálozásra stb. Részletek a honlapon

*

Rejtvénykihívás – Rejtvényfejtők hónapja
Február 3-a a magyar rejtvényfejtők napja annak emlékére, hogy a legismertebb magyar rejtvényújság, a Füles 1957. február 3-án jelent meg először. Ebből az alkalomból elindítottuk online játéksorozatunkat, a Rejtvénykihívást, a Dorozsmai Fiókkönyvtár pedig meghirdette a Rejtvényfejtők hónapját.
Rendszeresen új, különböző típusú fejtörőkkel várjuk az érdeklődőket a könyvtár honlapján, ingyenes mobilapplikációnkon, Facebook-oldalunkon, valamint a Dorozsmai Fiókkönyvtár Könyv(tár)Pontján. (Szeged-Kiskundorozsma, Negyvennyolcas u. 12.)
Ha már megfejtetted rejtvényeinket, találj ki Te újabbakat! Küldj kérdéseket a keresztrejtvényhez, saját fotókat a képes feladványokhoz! Fontos, hogy mindegyik valamilyen módon kapcsolódjon Szegedhez.
Küldd el nekünk e-mailben – library(kukac)sk-szeged.hu –, illetve Facebook-oldalunkon, és mi megvalósítjuk online – a virtuális térben.

*

A koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet miatt a Somogyi-könyvtár Könyv(tár)Pontot működtet, melynek keretében – a zárvatartás alatt is – kölcsönözhetnek Olvasóink.
ONLINE REGISZTRÁCIÓs lehetőséget is kínálunk azoknak, akik kölcsönözni szeretnének könyvtárunkból, de még nem beiratkozott olvasóink. Könyv(tár)Pontos kölcsönzéskor az előzetes online megrendelés után a központi könyvtár és a fiókkönyvtárak előtti átvevőponton rövid idő alatt lebonyolítható a könyvek visszaadása és átvétele.

Vadiúj könyvek a Somogyi-könyvtárból
A legújabbat, a legfrissebbet keresi? Ön szeretné elsőként kézbe venni és fellapozni? Csapjon le rá, kérje meg a Könyv(tár)Ponton keresztül, és már néhány nap múlva otthonában olvashatja.

*

Ezeket a könyveket szerettük a legjobban…
A Somogyi-könyvtár legtöbbet kölcsönzött könyvei 2020-ban – Itt van a lista azokról a könyvekről, amiket a szegedeiek a legjobban kedveltek. Te már olvastad őket? Ha még nem, akkor kölcsönözd ki most a Könyv(tár)Ponton keresztül!
 

 

Üdvözlettel:

Somogyi-könyvtár
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4.
Telefon: 62/425-525; 20/563-6990
www.sk-szeged.hu


Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket az Instagramon is!

Erre a célra megadott személyes adatait hírlevélküldésre használjuk, hozzájárulásának visszavonásáig (leiratkozásig) tároljuk, utána automatikusan törlődnek.
Bővebben lásd: Adatkezelési tájékoztató

Ha szeretne leiratkozni hírlevelünkről, kattintson az alábbi linkre:
http://www.sk-szeged.hu/home?unsubscriptionId=26079&deactivationkey=d3c3a67f-ef9b-4d7f-b4b4-ce6eb9630c1a

Ha a levélben megjelenő linkre nem tud kattintani, másolja át azt webböngészője címsorába
vagy iratkozzon le a könyvtár honlapján