Online- Közbeszerzés 2021-ben Jogszabályváltozások és fontos jogesetek - 2021.02.17. . . .
Közbeszerzés 2021-ben
Jogszabályváltozások és fontos jogesetek
ON-LINE KÉPZÉS
2021.02.17. (szerda): 9.00 – 13.30

 2020.december 1-jén elfogadta a Parlament a Kbt. legfrissebb módosítását, amelynek rendelkezései több lépcsőben, részben már a kihirdetést, részben 2021. január 1-jétől hatályba lépnek, de a legfontosabb és legnagyobb számú módosítást 2021. február 1-jétől kell alkalmaznunk. A módosítás eredményeképpen, számos ponton módosul a közbeszerzési törvény, amely mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldalon érdekelt közbeszerzők munkáját jelentősen befolyásolja. A módosítások, pontosítások a Kbt. több jelentős szabálycsoportját érintik, az egész közbeszerzési eljárás menetére és a szerződések teljesítésére is kiterjedően.

Előadóink segítségével a változó előírások mellett a résztvevők áttekinthetik a Kbt. alkalmazásához kapcsolódó legfontosabb jogeseteket, a friss joggyakorlatot, emellett konzultációs lehetőséget is biztosítunk a konferencia során.

Előadóink:

Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella – LLM, közbeszerzési és európai jogi szakjogász

Dr. Kothencz Éva – LLM, közbeszerzési és társasági jogi szakjogász

Legfontosabb témaköreink:

JELENTKEZZEN MOST!

A konferencia részletei:

Időpont: 2021. február 17. (szerda) 09.00 – 13.30

A konferenciát webex-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről tudja követni!

A képzés interaktív, kérdések feltételére, konzultációra lehetőséget biztosítunk.

Részvételi díj:

Mindösszesen 20.900 Ft (A képzés ÁFA mentes, további fizetendő költség nincs! Továbbá amennyiben 2021.02.16.20-ig jelentkezik és a konferencia előtt átutalja részvételi díját).

Jelentkezési határidő: 2021. február 16. 16.00

A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után. 

A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

 

A változás jogát fenntartjuk!

Ezt a levelet azért kapja, mert Ön korábban regisztrált internetes oldalaink valamelyikén vagy érdeklődött szolgáltatásaink iránt, vagy a közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik; abban a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse, a most kapott elektronikus levél nem minősülhet SPAM-nek.

Leiratkozás