Közbeszerzés 2021-ben - Jogszabályváltozások! Online konferencia 2021.01.22. . . .

 

Közbeszerzés 2021-ben
Jogszabályváltozások és fontos jogesetek
ON-LINE KÉPZÉS
2021.01.22 (péntek): 9.00 – 13.30
2020.december 1-jén elfogadta a Parlament a Kbt. legfrissebb módosítását, amelynek rendelkezései több lépcsőben, részben már a kihirdetést, részben 2021. január 1-jétől hatályba lépnek, de a legfontosabb és legnagyobb számú módosítást 2021. február 1-jétől kell alkalmaznunk.
A módosítás eredményeképpen, számos ponton módosul a közbeszerzési törvény, amely mind az ajánlatkérői, mind az ajánlattevői oldalon érdekelt közbeszerzők munkáját jelentősen befolyásolja.
A módosítások, pontosítások a Kbt. több jelentős szabálycsoportját érintik, az egész közbeszerzési eljárás menetére és a szerződések teljesítésére is kiterjedően.
Előadóink segítségével a változó előírások mellett a résztvevők áttekinthetik a Kbt. alkalmazásához kapcsolódó legfontosabb jogeseteket, a friss joggyakorlatot, emellett konzultációs lehetőséget is biztosítunk a konferencia során.

Előadóink:

DR. KOTHENCZ- ÉVA
LLM, közbeszerzési és társasági jogi szakjogász
DR. NAGY-FRIBICZER GABRIELLA
LLM, közbeszerzési és európai jogi szakjogász

 

Legfontosabb témaköreink:

JELENTKEZZEN MOST!

A konferencia részletei:

Időpont: 2021. január 22. (péntek) 09.00 – 13.30

 

A konferenciát webex-en keresztül internet kapcsolattal rendelkező számítógépéről tudja követni! A képzés interaktív, kérdések feltételére, konzultációra lehetőséget biztosítunk.

 

Részvételi díj:

Mindösszesen 20.900 Ft (AAM) (amennyiben 2021.01.20-ig jelentkezik és a konferencia előtt átutalja részvételi díját).

 

A képzésre való jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után.
A regisztráció után a megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk.

 

A változás jogát fenntartjuk!

Ezt a levelet azért kapja, mert Ön korábban regisztrált internetes oldalaink valamelyikén vagy érdeklődött szolgáltatásaink iránt, vagy a közhiteles cégnyilvántartásból (Országos Cégnyilvántartási és Céginformációs Rendszer) származik; abban a cím a cégnek az elektronikus elérhetőségeként van megjelölve. Ebből következően a cím nem minősül személyes adatnak (lásd a 2011. évi CXII. Tv. 3. §-ának 1. és 2. pontját), még abban az esetben sem, ha egyébként a cég tulajdonosának vagy képviselőjének a nevét (is) tartalmazza. Mivel továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §-ának (1) bekezdése értelmében csak a természetes személyektől kell előzetes hozzájárulást kérni ahhoz, hogy őket valaki - elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz felhasználásával - reklámmal közvetlenül megkeresse, a most kapott elektronikus levél nem minősülhet SPAM-nek.

Leiratkozás