A képek megjelenítéséért kattintson ide.
 
 
 
  
 
 
 
Aktuális híreink
 
 
 
 
Kedves Olvasónk!

Továbbra is heti rendszerességgel jelentkezünk aktuális és színes tartalommal, hogy első kézből értesüljön a szakmai hírekről. Ezen túl a hírlevelünkben információt nyújtunk termékeinkről és szolgáltatásainkról egyaránt.

Kövesse figyelemmel mindig megújuló szakmai blogunkat is, melyre minden eddiginél több friss és aktuális cikk került ki az elmúlt időszakban.

Kellemes időtöltést kívánunk!
 
 
 
 
Új Online program a Perfekt-nél! Jelentkezzen Ön is!
 
 
 
  
 
 
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy a résztvevők létszáma - az online előadás sajátosságaira tekintettel - korlátozott. A jelentkezések fogadása a befizetett részvételi díj beérkezésének sorrendjében történik.
 
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

A felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal képzési központjaink munkatársaihoz!

 
 
 
 
Elérhetőségek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friss cikkek a szakmai blogon  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 Bérminimum, garantált bérminimum 
 
 
 

A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény 153. § (1) bekezdése szerint felhatalmazást kap a Kormány, hogy a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum összegét és hatályát rendeletben állapítsa meg. A (4) bekezdés szerint: „A kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum összegét naptári évenként felül kell vizsgálni”. A tárgyalások 2020. évben el is kezdődtek, de 731/2020. (XII. 31.) Korm. rendelet 1. §-a szerint „ A munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (a továbbiakban: Mt.) 153. § (4) bekezdésétől eltérően a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és garantált bérminimum összegének 2020. évben esedékes felülvizsgálata a 2021. évben tovább folytatódik tekintettel arra, hogy a 2020. évben az Mt. 153. § (4) bekezdése szerinti felülvizsgálat - az érdekképviseleti szervek megállapodásának hiányában - a naptári évben nem zárult le.” [...]

 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 Fontos változások a helyi adóban 2021-től 
 
 
 

Ez a folyamata 2021-től változni fog, méghozzá az alábbiak szerint. 2021. január 1-jét követően a helyi iparűzési adóbevallást kizárólag a NAV felé lehet/kell benyújtani. Ezzel párhuzamosan megszűnik az adóhivatal ún.”postás” szerepe is, hiszen a hozzá benyújtott bevallásokat a bevallásokat támogató rendszer segítségével számszakilag le is ellenőrzi, tehát az esetleges számítási hibákat rögtön jelzi az adózók felé, amit javítással, helyesbítéssel, önellenőrzéssel lehet majd korrigálni. [...]

 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Újra indultak a szakmai vizsgák! Mi segítünk felkészülni!
 
 
 
  
 
 
 
További részletek és rendelés
 
 
 
 
 
 
 
 
 Karrier lehetőségek
 
 
 
  
 
 
 

Kövesse karrier oldalunkat, partnereink legújabb ajánlataiért.  
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
Könyvajánló
 
 
 
  
 
 
 

Számvitel alapjai Példatár! Már előrendelhető megújult tartalommal! A szerzők a BGE Pénzügyi és Számviteli Karának több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező oktatói. Rendeljen elő Ön is!  

 
 
 
 
Előrendelem
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

Gondoskodjon még idén róla, hogy elsőként kaphassa meg a Tételvázlatokat!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ komplex szakmai vizsga szóbeli tételvázlatai már rendelhetők! 

 
 
 
 
Megrendelem
 
 
 
 
 
 
 
 
Antikvárosunk megnyitotta kapuit
 
 
 
  
 
 
 

Remek ajánlatokkal és szuper kedvezményekkel várjuk "régiségünk vásárába" a honlapunkra látogató, olvasni vágyó és tudásra szomjazó érdeklődőinket!

Nézze át kínálatunkat és rendelje meg kimagasló akcióval könyveinket. 📚

 
 
 
 
Átnézem a kedvezményes könyvek listáját