Hírlevél feliratkozóink között most egy Samsung Odyssey G9 gamer monitort sorsolunk ki.
Boldog Új Évet Kívánunk!Boldog Új Évet Kívánunk!
LeárazásLeárazás
Samsung 50 napos pénzvisszafizetési garanciaSamsung 50 napos pénzvisszafizetési garancia
Megnézem »
Hírlevél feliratkozóink között most egy Samsung Odyssey G9 gamer monitort sorsolunk ki.Hírlevél feliratkozóink között most egy Samsung Odyssey G9 gamer monitort sorsolunk ki.
Megnézem »
Blog Facebook YouTube Instagram
*S Az oldalon megjelölt Samsung mosógépekre, szárítógépekre, mosó-szárítógépekre, hűtőszekrényekre, és fagyasztókra most 50 napos pénzvisszafizetési garanciát érvényesíthetsz. Ha mégsem vagy elégedett, hozd vissza, és visszakapod a vételárat!
A jelen promócióban csak és kizárólag a Polgári Törvénykönyvben meghatározott fogyasztónak minősülő magánszemélyek vehetnek részt. A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének technikai (visszaküldés és bejelentés) menete megegyezik a jogszabály alapján biztosított 14 napos elállási jog technikai menetével. Ennek részleteit itt találod. A vásárlási időszaknak 2020. december 15. napja és 2021. március 31. napja közé kell esnie.
A jelen promócióban részt vesz minden olyan megrendelés, amely a fenti időtartamon belül, de legkésőbb 2021. március 31. napján került leadásra. Az 50 napos pénzvisszafizetési garancia minden vásárlás esetén a megrendelés leadásának napjától, nem pedig a termék átvételétől kezdődik. A 2021. március 31. napján leadott rendelés esetén a az érvényesítés (bejelentés az Extreme Digital irányába) utolsó dátuma 2021. május 20. napja. Ezen dátum után a bejelentésre már nincs lehetőség. A garancia érvényesítéséhez nélkülözhetetlen a termék visszaküldése is, így a résztvevő a termék vételárát a termék visszaérkezését követően kapja meg.
Az 50 nap eltelte után a pénzvisszafizetési garancia érvényesítésére nincs lehetőség. Jelen promóció a fogyasztókat megillető 14 napos elállási jogát nem érinti, arra a jogszabályban meghatározott feltételek vonatkoznak. Tájékozódj részletesebben a Samsung promóció vissszaküldési lehetőségeiről!
Korábban azt kérted tőlünk, hogy értesítsünk akcióinkról és újdonságainkról. Ha a jövőben mégsem szeretnél több hírlevelet kapni, akkor a leiratkozáshoz kattints ide.
Általános adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi nyilatkozat, a hírlevéllel kapcsolatos adatkezeléssel kapcsolatban a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztató az irányadó.

Hírlevél küldő adatai: Extreme Digital Zrt. (székhely: 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. X. ép; Cg.:01-10-045869)