Kedves News Mix!

 

Hírlevél -> Könyvtár az otthonokban 2.

 

A koronavírus okozta járvány miatt a könyvtár zárva tart, és kijárási korlátozás lépett életbe. Mit nyújthat egy könyvtár ebben a helyzetben? Folytatja azt a munkát, amit korábban is végzett, csak mindezt az online térbe kihelyezve. Talán még soha nem volt annyira aktuális a könyvtár jövőképének mottója: „Otthon a könyvtárban – könyvtár az otthonokban”. Mivel a könyvtárban személyesen nem tudunk most találkozni, ezért a Somogyi-könyvtár valamennyi munkatársa azon dolgozik, hogy az Ön otthonába varázsolja a könyvtárat, annak minden lehetséges szolgáltatásával együtt. Kérjük, tekintse meg ajánlatainkat, és válasszon kedvére hiteles, egyéni fejlődésre lehetőséget adó vagy éppen „csak” szórakoztató szolgáltatásaink közül!

*

A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében 2020. november 11-től minden könyvtárunk ZÁRVA tart.
A koronavírus következtében kialakult veszélyhelyzet miatt a Somogyi-könyvtár Könyv(tár)Pontot működtet, melynek keretében (a zárvatartás alatt is) kölcsönözhetnek Olvasóink.
Könyv(tár)Pontos kölcsönzéskor az előzetes online megrendelés után a központi könyvtár és a fiókkönyvtárak előtti átvevőponton rövid idő alatt lebonyolítható a könyvek visszaadása és átvétele.
A szolgáltatás részleteiről a honlapon olvashat.

*

Születésnapi Újság szolgáltatás
Olvasóink digitális másolatot rendelhetnek a Somogyi-könyvtár állományában meglévő, egy adott napon, illetve valamely időszakban megjelent újságok, folyóiratok oldalaiból. Az így készült lapszám vagy válogatás különleges és egyedi születésnapi ajándék lehet egy családtagnak, barátnak. Az ünnepelt ízelítőt kaphat születésnapja, pl. 1933. február 15. híreiből, eseményeiből vagy felidézheti a kor hangulatát.
A Születésnapi Újság füzetes formában készül a megrendelő által kiválasztott színben és mintával. A különleges és egyedi születésnapi ajándékot erre a linkre kattintva, ONLINE KÉRDŐÍV segítségével rendelheti meg.
Az összeállítást munkatársunk készíti el az Ön által megadott információk alapján, amit telefonos egyeztetés után pontosítunk. További részletek a honlapon

*

Önfejlesztésre, tudásunk gyarapítására lehetőséget nyújtó szolgáltatásokat gyűjtünk össze, illetve mi magunk is biztosítunk ilyen módszereket.

Segítjük a szabadidő hasznos és szórakoztató eltöltését online játékainkkal, vetélkedőinkkel minden korosztálynak – hogy játék legyen a tanulás.

GYERMEKEKNEK:

FELNŐTTEKNEK:

Aktuális helytörténeti évfordulókhoz kapcsolódó online kvízjátékok 

Találkozzunk a virtuális könyvtárban! Töltsük együtt a kényszerpihenő napjait hasznosan és élvezetesen!

Üdvözlettel:

Somogyi-könyvtár
Cím: 6720 Szeged, Dóm tér 1-4.
Telefon: 62/425-525; 20/563-6990
www.sk-szeged.hu


Kövessen minket a Facebookon is!
Kövessen minket az Instagramon is!

Erre a célra megadott személyes adatait hírlevélküldésre használjuk, hozzájárulásának visszavonásáig (leiratkozásig) tároljuk, utána automatikusan törlődnek.
Bővebben lásd: Adatkezelési tájékoztató

Ha szeretne leiratkozni hírlevelünkről, kattintson az alábbi linkre:

Ha a levélben megjelenő linkre nem tud kattintani, másolja át azt webböngészője címsorába
vagy iratkozzon le a könyvtár honlapján