A képek megjelenítéséért kattintson ide.
 
 
 
  
 
 
 
Aktuális híreink
 
 
 
 
Kedves Olvasónk!

Továbbra is heti rendszerességgel jelentkezünk aktuális és színes tartalommal, hogy első kézből értesüljön a szakmai hírekről. Ezen túl a hírlevelünkben információt nyújtunk termékeinkről és szolgáltatásainkról egyaránt.

Kövesse figyelemmel mindig megújuló szakmai blogunkat is, melyre minden eddiginél több friss és aktuális cikk került ki az elmúlt időszakban.

Kellemes időtöltést kívánunk!
 
 
 
 
Mi segítünk Önnek! Jelentkezzen vagy csatlakozzon a már elindult képzéseink egyikéhez, amíg még OKJ rendszerben megteheti. 2020 december 31-ig még van ideje rá! Tekintse meg aktuális képzési ajánlatunkat!
 
 
 
  
 
 
 
78 nap és megszűnik az OKJ rendszer! A felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal képzési központjaink munkatársaihoz! #okjvége
 
 
 
 
Képzési ajánlatunk
 
 
 
 
Elérhetőségek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szerezze meg kötelező kreditpontjait! Otthonról, kényelmesen!
 
 
 
  
 
 
 

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal képzési központjaink munkatársaihoz!

 
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friss cikkek a szakmai blogon  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 Hogyan változik a számviteli törvény 2021. évben? 
 
 
 A felsorolásból érzékelhető, hogy alapvető változások nem érintik a számviteli szabályokat, de a módosítások, korrekciók mégis fontosak lehetnek a gyakorlati alkalmazás során. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően a módosítások egy részét először a 2021. évben induló üzleti évről készített beszámolóra kell alkalmazni. Lesznek olyan módosítások, amelyeket a 2020. évben induló üzleti évről készített beszámolóra is lehet alkalmazni.A következőkben a számviteli törvény 2021.évi változásairól még részletesebben is tájékoztatjuk az olvasókat. [...] 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 2021. évi adójogszabály változások 
 
 
 

Szeptember 30-án publikált cikkünkben („Megérkezett az első őszi adócsomag") még a törvényjavaslat pontos szövege ismeretlen volt, azonban 2020. október 13-án felkerült a javaslatról szóló jogszabálytervezet, - a T/13258. számú törvényjavaslat egyes adótörvények módosításáról – így a változásokról részletes tájékoztatást adunk Olvasóinknak. Az egyes adónemek és módosítások vonatkozásában részletesen írunk majd a törvény kihirdetését követően. [...]

 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Újra indultak a szakmai vizsgák! Mi segítünk felkészülni!
 
 
 
  
 
 
 
További részletek és rendelés
 
 
 
 
 
 
 
 
 Karrier lehetőségek
 
 
 
  
 
 
 

Kövesse karrier oldalunkat, partnereink legújabb ajánlataiért.  
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
Könyvajánló
 
 
 
  
 
 
 

Gondoskodjon még idén róla, hogy elsőként kaphassa meg a Tételvázlatokat!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ komplex szakmai vizsga szóbeli tételvázlatai már rendelhetők! 

 
 
 
 
Megrendelem
 
 
 
 
 
 
 
 
Antikvárosunk megnyitotta kapuit
 
 
 
  
 
 
 

Remek ajánlatokkal és szuper kedvezményekkel várjuk "régiségünk vásárába" a honlapunkra látogató, olvasni vágyó és tudásra szomjazó érdeklődőinket!

Nézze át kínálatunkat és rendelje meg kimagasló akcióval könyveinket. 📚

 
 
 
 
Átnézem a kedvezményes könyvek listáját