2020-10-07

HungaryCard szelvényfüzet vásárlási akció, Októberfeszt a Lázár Lovasparkban, új partnerünk a poroszlói Herczeg Udvarház, Márton-napi Gyertyafény Expressz Nagymarosra, ’56 falun – Történelem és mindennapok vidéken a Szentendrei Skanzenben!


Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

HungaryCard szelvényfüzet vásárlási akció 2020. november 30-ig, hogy még többet utazhass kedvezménnyel!

Regisztrált 2020-as HungaryCard birtokában most 6.000 Ft-ért vásárolhatsz papír szelvényfüzetet személyesen a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.), vagy online, a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. Még több utazási kedvezmény kevesebbért!

Bővebben...


Régi idők hangulata - Márton-napi Gyertyafény Expressz Nagymarosra november 11-én!

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból!

Bővebben...


Új partnerünk a poroszlói Herczeg Udvarház!

Csicseregnek a madarak, a fenyőfasoron huhog a bagoly, ősfák árnyékában lehet belélegezni az oxigéndús levegőt és hallgatni a környezet természetes dallamait. Ez a Herczeg Udvarház Poroszlón, mely a nyugalom szigete a Tisza-tónál! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Bővebben...


Hatékony fogyókúra éhezés nélkül? - Ingyenes nyílt nap az INSUmed Budapest szervezésében 2020. október 14-én és november 7-én!

Ahhoz, hogy minél több belföldi látnivalót fedezhessünk fel a HungaryCard segítségével, elengedhetetlen a jó közérzet és az egészség. Emiatt is nagy öröm számunkra, hogy hamarosan az INSUmed Budapest is partnerünk lesz. Fogadjátok szeretettel bemutatkozó ajánlatát!

Bővebben...


Programok az őszi szünetben a bikali Élménybirtokon!

Az őszi szünetben irány Bikal! Minden napra tartogatunk meglepetést! Komédiázunk, kézműveskedünk, bátor lovagjaink kopját törnek a dicsőségért. HungaryCarddal 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegy árából.

Bővebben...


'56 falun - Történelem és mindennapok vidéken a Szentendrei Skanzenben 2020. október 23-25-ig!

Sokat tudunk az 1956-os forradalom budapesti eseményeiről, de vajon ismerjük-e a vidéken lezajlott eseményeket? A nemzeti ünnep hétvégéjén a Skanzenben a forradalom körüli időszak falusi mindennapjait és a tragikus események néhány vidéki epizódját elevenítjük meg. HungaryCard Plus kártyával 2 fő részére ingyenes a belépés!

Bővebben...


Októberfeszt a Lázár Lovasparkban 2020. október 17-18-án!

2020. október 17-18-án (szombat, vasárnap) 10-17 óráig különleges sörválaszték, bajor ételkülönlegességek, lovas előadás és gyerekprogramok várják az érdeklődőket Domonyvölgyben. A belépőjegyet online megváltó HungaryCard tulajdonosok a kártya felmutatására 900 Ft értékű italjegyet kapnak ajándékba a helyszínen.

Bővebben...


Sugár Bowling & Pub - élmények kicsiknek és nagyoknak!

A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban  tizedik éve várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.


Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra