A képek megjelenítéséért kattintson ide.
 
 
 
  
 
 
 
Aktuális híreink
 
 
 
 
Kedves Olvasónk!

Továbbra is heti rendszerességgel jelentkezünk aktuális és színes tartalommal, hogy első kézből értesüljön a szakmai hírekről. Ezen túl a hírlevelünkben információt nyújtunk termékeinkről és szolgáltatásainkról egyaránt.

Kövesse figyelemmel mindig megújuló szakmai blogunkat is, melyre minden eddiginél több friss és aktuális cikk került ki az elmúlt időszakban.

Kellemes időtöltést kívánunk!
 
 
 
 
Jelentkezzen OKJ-s képzésre, még ebben az évben december 31-ig megteheti! Ha OKJ-s bizonyítványt szerezne, ne késlekedjen! Tekintse meg aktuális képzési ajánlatunkat!
 
 
 
  
 
 
 
85 nap és megszűnik az OKJ rendszer! A felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal képzési központjaink munkatársaihoz! #okjvége
 
 
 
 
Képzési ajánlatunk
 
 
 
 
Elérhetőségek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szerezze meg kötelező kreditpontjait! Otthonról, kényelmesen!
 
 
 
  
 
 
 

Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal képzési központjaink munkatársaihoz!

 
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ügyeljen az óvintézkedések betartására Ön is! Együtt minden könnyebb! #perfektlife
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Friss cikkek a szakmai blogon  
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 Miben különbözik a munkaviszonyban álló dolgozók utáni minimum járulékfizetési kötelezettség az egyéni és társas vállalkozók minimum járulékfizetésétől? 
 
 
 Ahogy az minden érintett számára már ismert, szeptember 1-jétől a munkaviszonyban álló dolgozók esetében is bevezetésre került a minimum járulékfizetési kötelezettség. Mivel ez többnyire a kisvállalkozásokat érinti (akik tagjai társas vállalkozóként hosszú-hosszú ideje minimum járulékfizetésére kötelezettek), talán nem haszontalan, ha a két rendszer néhány alapvető eltérésére hívjuk fel a figyelmet. [...] 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 A könyvvezetés és a beszámoló pénzneme 
 
 
 

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 20 § (2) bekezdése szerint: „Az éves beszámolóban az adatokat – a törvényben foglalt esetek kivétellel – ezer forintban (illetve adott mérlegfőösszeg értékhatárok felett millió forintban) kell megadni.”  A törvény szerinti egyértelmű szabály mellett is felvetődnek kérdések. Így például egy olyan kérdés is felmerült, hogy amennyiben a társaság forintalapú könyvvezetés mellett euróban tartja nyilván a jegyzett tőkéjét, akkor jogosult-e arra, hogy a beszámolóját is euróban állítsa össze? [...]

 
 
 
 
Tovább olvasom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Újra indultak a szakmai vizsgák! Mi segítünk felkészülni!
 
 
 
  
 
 
 
További részletek és rendelés
 
 
 
 
 
 
 
 
 Karrier lehetőségek
 
 
 
  
 
 
 

Kövesse karrier oldalunkat, partnereink legújabb ajánlataiért.  
 
 
 
Érdeklődöm
 
 
 
 
Könyvajánló
 
 
 
  
 
 
 

Gondoskodjon még idén róla, hogy elsőként kaphassa meg a Tételvázlatokat!

Pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási mérlegképes könyvelő OKJ komplex szakmai vizsga szóbeli tételvázlatai már rendelhetők! 

 
 
 
 
Megrendelem
 
 
 
 
 
 
 
 
Antikvárosunk megnyitotta kapuit
 
 
 
  
 
 
 

Remek ajánlatokkal és szuper kedvezményekkel várjuk "régiségünk vásárába" a honlapunkra látogató, olvasni vágyó és tudásra szomjazó érdeklődőinket!

Nézze át kínálatunkat és rendelje meg kimagasló akcióval könyveinket. 📚

 
 
 
 
Átnézem a kedvezményes könyvek listáját