2020-05-19

A Memento Park és a RepTár szabadtéri részei ismét látogathatóak, pünkösd Pécsett a Hotel Laterumban, kirándulás Vértesszőlősre, fürdőzés Mórahalmon, kedvezményes fitness bérlet a GetFitFast stúdióban, kikapcsolódás Hajdúszoboszlón a Júlia Apartmanban!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Május 15-től látogatható a RepTár!

A RepTár szabadtéri részei egy speciálisan erre a helyzetre kialakított „sétálójeggyel” látogathatóvá válnak. A Messzer is kigurul a Hangárból. HungaryCarddal az 1000 Ft-os sétálójegy árából 20% kedvezmény!

Bővebben...


Töltse a Pünkösdöt Pécsett a Hotel Laterumban!

Fedezze fel Pécs szépségeit és szálljon meg a Hotel Laterumban! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a pünkösdi csomagajánlat árából!

Bővebben...


Ismét várja a látogatókat a Memento Szoborpark!

A parkban 42 szobor, emlékmű vagy más alkotás látható, amelyeket az 1945-1989 közötti kommunista kultúrpolitikai igényei és elvárásai szerint állítottak fel Budapest utcáin és közterein. HungaryCarddal 66% kedvezmény 2 fő részére a teljes árú belépőjegy árából.

Bővebben...


Hozd magad formába a Kálvin téri GetFitFast stúdióban!

Május 18-tól ismét folytatódnak a személyi edzések a védelmi előírások maximális betartásával. Változatos edzőeszközökkel rövid idő alatt látható és érezhető eredményt érhetünk el, s mindezt igazi gyerek- és kutyabarát környezetben! A stúdióban szakképzett edzők várnak szeretettel. HungaryCard tulajdonosok a 10 alkalmas speedfitness bérlet árából (30.990 Ft) 4.500 Ft árkedvezményt kapnak!

Bővebben...


Pünkösdi kikapcsolódás Hajdúszoboszlón a Júlia Apartmanban!

Mindenkit vár egy kis családi, baráti pihenésre, sütögetésre a Júlia Apartman. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a szállás árából.

Bővebben...


Kiránduljon Vértesszőlősre, az ország legrégebbi régészeti lelőhelyére!

A Vértesszőlősi Régészeti Bemutatóhely május 15-től várja a látogatókat. HungaryCarddal 20% kedvezmény 2 fő részére a teljes áru belépőjegy árából!

Bővebben...


Csobbanjon a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben Mórahalmon!

A szabadtéri medencék május 14-től várják a fürdőzni vágyókat. HungaryCarddal 10% kedvezmény minden jegytípus árából!

Bővebben...


A mórahalmi Colosseum Hotel május 29-től ismét várja vendégeit!

Négycsillagos wellness élmény karnyújtásnyira Szegedtől, a Colosseum Hotelben Mórahalmon. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra