2020-01-14


2020. évi HungaryCard 20% törzsvásárlói kedvezménnyel január 31-ig, Debreceni Utazás Kiállítás, félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház előadására, új partnereink a Debreceni Református Nagytemplom és a Sopron Crazy Garage, téli pihenés Gyopárosfürdőn!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

2020. évi Hungary Card 20% törzsvásárlói kedvezménnyel január 31-ig!

Törzsvásárlóink 2020. január 31-ig (honlapunkon 31-én éjfélig!)  20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kártya mindkét típusát, amennyiben rendelkeznek 2019. évi HungaryCarddal.


Bővebben...


Jubileumi Utazás Kiállítás Debrecen 2020 - HungaryCard vásári kedvezménnyel!

2020. január 24-26 között Debrecenben XXX. alkalommal kerül megrendezésre a Debreceni Utazási Vásár a Kölcsey Központban. A helyszínen vásári kedvezménnyel kínáljuk a Hungary Card mindkét típusát. Basic kártya - 7000 Ft, Plus kártya - 12000 Ft. Várunk mindenkit szeretettel a HungaryCard  standján!

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a Debreceni Református Nagytemplom!

A cívisváros szimbóluma, hazánk legnagyobb református temploma, Nemzeti Emlékhely, történelmi események helyszíne, építészeti műalkotás. HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a "B" túra belépőjegy árából!

Bővebben...


Téli pihenés Orosháza - Gyopárosfürdőn a Hotel Flórában!

Az ország dél-keleti részén, az Orosházához közeli Gyopárosfürdőn várja vendégeit a kétcsillagos Hotel Flóra. A szálloda a Gyopáros-tó partján áll, a fürdőhely gyógyvize főként ízületi és mozgásszervi megbetegedések vagy műtét utáni lábadozás esetén hatásos. HungaryCarddal 30% kedvezmény a szobaárból!

Bővebben...


Új partnerünk a soproni Taródi Vár!

Sopron egyetlen ma is álló vára a Taródi-vár a Lővérek egyik ékessége. Sokan csak Bolondvár néven emlegetik. A vár egyszemélyes megálmodója, tervezője és építője Taródi István, egy megszállott soproni várépítő polgár. HungaryCarddal 20%  kedvezmény a diák, nyugdíjas belépőjegy árából, 14% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház Nédó Olga - Violin&Woman Show című előadására a Pozsonyi úti Altemplomban!

A HungaryCard tulajdonosok az Udvari Kamaraszínház  Violin&Woman Show című előadására - 2020.január 17-én 19 órától - fél áron (1500 Ft-ért) vásárolhatnak színházjegyet a Hotelinfo irodájában - amíg a készlet tart. Jelentkezni lehet az iroda@hotelinfo.hu email címen, a jegyek a 1056 Budapest Váci u. 78-80. szám alatt vehetőek át.

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a Sopron Crazy Garage – Szabadulószoba!

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya! HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény.

Bővebben...


Testi-lelki feltöltődés a Rudas Gyógyfürdőben!

Rudas Gyógyfürdő és Uszodában gyógyfürdő, törökfürdő, élményfürdő és uszoda várja a fürdőzőket. A műemléki környezet a dunai panorámával igazán különleges helyszín egy kellemes mártózáshoz. HungaryCarddal 50% kedvezmény a mindenkor érvényes hétköznapi és hétvégi, szekrényes uszoda-wellness belépő árából, mely magában foglalja a szaunavilág használatát is.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra