2020-01-09

2020. évi HungaryCard 20% törzsvásárlói kedvezménnyel január 31-ig, ajándék páros belépő a Nemzeti Filharmonikusok és a Maisky-trió hangversenyére, új partnerünk a Demjén Barlang - Élmény és Termálfürdő, téli feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben, Új partnerünk a Málenkij Robot Emlékhely, macietetés nagykanállal Veresegyházon!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

2020. évi Hungary Card 20% törzsvásárlói kedvezménnyel január 31-ig!

Törzsvásárlóink 2020. január 31-ig (honlapunkon 31-én éjfélig!)  20% kedvezménnyel vásárolhatják meg a kártya mindkét típusát, amennyiben rendelkeznek 2019. évi HungaryCarddal.


Bővebben...


Ajándék páros belépő a Nemzeti Filharmonikusok és a Maisky-trió hangversenyére a Müpában 2020. január 16-án (csütörtökön) 19:30-tól, HungaryCard tulajdonosok részére!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2020. január 13-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Bővebben...


Új partnerünk a Demjén Barlang - Élmény és Termálfürdő!

Lépjen be a múlhatatlanság leheletétől megérintett elvarázsolt barlangbirodalomba! Ússzon, csússzon, fedezze fel és élje át az egykorvolt mesét, ízlelje a mágiát! HungaryCard Plus csomaggal 50% kedvezmény a 3 órás vagy az egész napos teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Téli feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Új partnerünk az MNM Málenkij Robot Emlékhely!

2017. november 25-én nyitotta meg vaskapuit a ferencvárosi pályaudvar háromemeletes légoltalmi bunkere, melyben a Magyar Nemzeti Múzeum új, állandó kiállítása kapott otthont. HungaryCarddal 20% kedvezmény maximum 2 fő részére a teljes árú egyéni belépőjegy árából.

Bővebben...


Láthatatlan kiállítás - amikor az érzékeid vezetnek!

A Láthatatlan Kiállítás egy olyan utazás egy láthatatlan világba, ahol a látogatók megpróbálhatnak eligazodni csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán, és megtapasztalhatják, milyen érzés a látásunk nélkül élni, és hogyan erősödnek fel egyéb érzékeink. Hungary Card tulajdonosoknak 15% kedvezmény korlátlan alkalommal!


Bővebben...


Macietetés nagykanállal Veresegyházon!

A veresegyházi medveotthon Közép-Európa eddigi egyetlen medvemenhelye kihagyhatatlan élmény nem csak a kisgyerekes családoknak. De ide látogatva nem csak ezekkel a barna óriásokkal találkozhatunk, hanem szürkefarkasokat és egy fehérfarkast is láthatunk, sőt otthonra leltek itt a legújabb jövevények is, a kis rénszarvasok. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Sugár Bowling & Pub - élmények kicsiknek és nagyoknak!

A Sugár Bowling & Pub Budapest legnagyobb bowling centere, a teljesen felújított Sugár Üzletközpontban  tizedik éve várja vendégeit tíz professzionális, a legmodernebb technológiával felszerelt bowlingpályával.

HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a kártya felmutatására a bowlingjáték árából, illetve 1 alkalommal 50% kedvezmény a pályabérlés árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra