2019-11-27

Santa la Vista – X-Mas After a Vogue Hajón, online karácsonyfa-rendelés kedvezményesen, kirándulás Szerencsre és Tokaj vidékére, kiállítás a környezetvédelemről, klímaváltozásról a Vajdahunyadvárban, XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál !

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Santa la Vista - X-Mas After a Vogue Hajón!

Karácsonyi koktél, ünnepi ízvarázs, téli élményvilág, karitatív program és party hajnalig… HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a rendezvény árából!

Bővebben...


XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál - HungaryCarddal kedvezményesen!

Amennyiben Ön HungaryCard tulajdonos, úgy 2.000 Ft kedvezménnyel, elővételi áron vásárolhatja meg belépőjegyét a helyszínen. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Bővebben...


Ne vágj ki minden fát... Idei karácsonyfáját is rendelje meg online - HungaryCard kedvezménnyel!

A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. Fenyőfa kínálatunkat és további információkat megtalálja a www.fenyofa.com oldalon. HungaryCarddal 10% kedvezmény! Kedvezményre jogosító kuponkód: HUNCARD19

Bővebben...


Mi alakítjuk / Agrár.Természet.Védelem - kiállítás a környezetvédelemről, klímaváltozásról a Vajdahunyadvárban!

A kiállításban olyan a sokakat foglalkoztató környezeti kérdésekre szeretnénk ráirányítani a figyelmet, amelyek az egész emberiség és a Föld jövőjére hatással vannak. HungaryCarddal 20% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Tropicarium - ahol a természet csodái karnyújtásnyira vannak!

A Tropicarium lakói között megtalálhatók cápák, aligátorok, egzotikus hüllők és kétéltűek, kis majmok, madarak, és több ezer színes halfaj. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagútban látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. HungaryCard tulajdonosoknak 1 alkalommal 36% kedvezmény a teljes árú jegy árából maximum 2 felnőtt részére.

Bővebben...


Kirándulás Szerencsre és Tokaj vidékére HungaryCard kedvezménnyel!

A kirándulás állomásai: Szerencs Rákóczi vár, Bodrogolaszi Erődtemplom, Tokaji Múzeum. Időpontja: 2019. December 01. Vasárnap. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a program árából!

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra