2019-11-19

Adventi hétvégék a Skanzenben, ajándék páros belépő a Nemzeti Énekkar gálaestjére, Funky Friday a Vogue Hajón, Hófödte Álom - ősi mese a Fővárosi Nagycirkuszban, félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház előadására!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese a Fővárosi Nagycirkuszban 2019. december 31-ig!

Jakutföld Gyémánt Cirkusza az örök fagy birodalmából, Északkelet-Szibériából érkezett el hozzánk Murad Abdullaev producer és rendező ajánlására. A világ legészakibb cirkusza először jár Magyarországon. HungaryCarddal 25% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...


Ajándék páros belépő Canzoni e quartettini / Rossini és Donizetti – a Nemzeti Énekkar gálaestjére november 28-án (csütörtökön) a Magyar Nemzeti Múzeumban!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2019. november 22-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Bővebben...


Funky Friday - indítsátok a hétvégéket a Vogue Hajón!

Minden pénteken ritmustól pörög a fedélzet, ahol a funky klasszikus és modern slágerei egyaránt új formát öltenek, az ősz legtrendibb, s egyben legelegánsabb Funky Party sorozatára invitálva Titeket. HungaryCarddal 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


Télen is rengeteg látnivalóval és interaktív kalanddal vár a Varázshegy az Állatkertben!

A Varázshegy az Állatkert egyik legváltozatosabb bemutatóhelye. Rengeteg látnivaló, interaktív élmény várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a felnőtt- és a gyermekbelépő árából!


Bővebben...


Adventi Hétvégék a Szentendrei Skanzenben!

Újra kinyit a Skanzen egy-egy adventi hétvégére a téli időszakban. Hangolódjon nálunk a karácsonyra, készítsen sajátkezűleg ajándékot szeretteinek! HungaryCard Plus csomaggal 2 fő részére ingyenes a belépés!

Bővebben...


Félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház Azt hiszem című előadására a Pozsonyi úti Altemplomban!

A HungaryCard tulajdonosok az Udvari Kamaraszínház Azt hiszem című előadására - 2019. november 27-én 19 órától - fél áron vásárolhatnak színházjegyet a Hotelinfo irodájában - amíg a készlet tart. Jelentkezni lehet az iroda@hotelinfo.hu email címen, a jegyek a 1056 Budapest Váci u. 78-80. szám alatt vehetőek át.

Bővebben...


Nagy Fa-Tál Konyhája - az otthoni ízek élménye!

A Nagy Fa-Tál Konyhája igazi otthoni ízekkel és a magyar konyha remekeivel várja vendégeit. HungaryCarddal 30% kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből.

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra