2019-11-12

Ajándék páros belépő a Nemzeti Filharmonikusok Mesterek és tanítványaik című koncertjére, őszi feltöltődés a Majerik Hotel***-ben, Adventi Kastélynapok Gödöllőn, Advent Expressz Bécsbe, XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál, A Kincses sziget - musical a Pesti Magyar Színházban!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő a Nemzeti Filharmonikusok Mesterek és tanítványaik című koncertjére a Müpában 2019. november 27-én (szerdán), HungaryCard tulajdonosok részére!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a iroda@hotelinfo.hu címen 2019. november 18-ig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Adventi Kastélynapok Gödöllőn december 14-15-ig!

Az esztendő legbensőségesebb időszakában ünneplőt ölt a Gödöllői Királyi Kastély, és adventi programok sokaságával várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezménnyel váltható belépőjegy a kastély állandó kiállítására.

Bővebben...


Búcsúzik a Miniversum!

Elérkezett a búcsú ideje, 2020 január 31-én bezárja kapuit a Miniversum, de előtte még meglepétesek várják a látogatókat! HungaryCarddal 1 alkalommal egy felnőtt jegy mellé egy ingyenes gyermekjegy váltható.

Bővebben...


Advent Expressz Bécsbe - 2019. december 20. és 21.

Idén is kellemes hangulatban tehetnek egy csodás kirándulást a karácsonyi fényekben úszó császárvárosba. HungaryCarddal 25% kedvezmény 2 fő részére az Élményvonatok menetjegyének árából!

Bővebben...


Kényeztesse magát a fürdők fürdőjében - a Makói Hagymatikumban!

Lazítson, pihenjen, töltődjön fel a páratlan szépségű Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben! HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a felnőtt és nyugdíjas/diák/gyermek napijegyek árából!

Bővebben...


XVI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál - HungaryCarddal kedvezményesen!

Amennyiben Ön HungaryCard tulajdonos, úgy 2.000 Ft kedvezménnyel, elővételi áron vásárolhatja meg belépőjegyét a helyszínen. A jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Bővebben...


A Kincses sziget - musical a Pesti Magyar Színház műsorán!

Robert Louis Stevenson regénye és élete nyomán. HungaryCarddal 50% kedvezmény a színházjegy árából.

Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra