2019-11-05

Ajándék páros belépő az Újszínház - Herczeg Ferenc: Bizánc és Szerb Antal: Ex című darabjaira, őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben, félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház Tizennyolc című előadására, advent a bikali Reneszánsz Élménybirtokon, Lovasi András: Tűzijáték délben - a Kodály Központban, Mezcal Étterem, a mexikói ízek szerelmeseinek,SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház - Herczeg Ferenc: Bizánc és Szerb Antal: Ex című darabjaira 2019. november 7-én és 8-án (csütörtökön és szombaton) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.november 7. (csütörtök) 16 óra.

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Félárú színházjegy az Udvari Kamaraszínház Tizennyolc című előadására a Duna palotában!

A Hungarycard tulajdonosok az Udvari Kamaraszínház Tizennyolc című előadására - 2019. november 16-án 19 órától - féláron vásárolhatnak színházjegyet a Hotelinfo irodájában - amíg a készlet tart. Jelentkezni lehet az iroda@hotelinfo.hu email címen, a jegyek a 1056 Budapest Váci u. 78-80. szám alatt vehetőek át.

Bővebben...


Advent a bikali Reneszánsz Élménybirtokon!

Az év végi fergetegben nem volt még időd a Föld legmeghittebb ünnepére készülni? Hát, most itt az alkalom, mi segítünk! Dekorálási és ajándék tippeket adunk, valamint eszközt és lehetőséget, hogy kibontakoztathasd kreativitásod! HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!

Bővebben...


Lovasi András: Tűzijáték délben - a Kodály Központban!

A legszemélyesebb dalok hallhatók Lovasi András második szólólemezének bemutató koncertjén a Kodály Központban, november 15-én! HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény maximum két fő részére.

Bővebben...


Mezcal Étterem, a mexikói ízek szerelmeseinek!

Éttermünk a hagyományos mexikói vonalat képviseli, alapanyagainkat legnagyobb részt Mexikóból importáljuk. Kizárólag friss házi tortillát szolgálunk fel, mely a mexikói kultúrában a kenyeret helyettesíti. HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a fogyasztás összegéből!

Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra