2019-10-29

Ajándék páros belépő az Újszínház - Csíksomlyói passió című darabjára, Márton napi Fesztivál a bikali Reneszánsz Élménybirtokon, Halloween Est a Miskolci Állatkertben, őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben, családi kaland a hosszú hétvégére a FUTURÁBAN, SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben az őszi szünetben is, szédítő fogások a Nika Étteremben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Kerényi Imre - Balogh Elemér - Rossa László: Csíksomlyói passió című darabjára 2019. november 2-án (szombaton) 19 órai kezdettel!!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.10.31. (csütörtök) 16 óra.

Bővebben...


Márton napi Fesztivál a bikali Reneszánsz Élménybirtokon 2019. november 9-én!

Márton napján vétek lenne otthon maradni! Mennyei libás fogásokkal, szórakoztató előadásokkal, valamint hagyományőrző kézműveskedéssel készülünk.HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!

Bővebben...


7. Halloween Est a Miskolci Állatkertben 2019. október 31-én!

Immár hetedik alkalommal rendezi meg a Miskolc Állatkert és Kultúrpark a Halloween Estet. Idén is izgalmas kalandokban lehet része október 31-én, csütörtökön azoknak, akik ellátogatnak a fáklyákkal és töklámpásokkal kivilágított állatkertbe. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából maximum 2 fő részére előzetesen nyomtatott szelvénnyel.

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Családi kaland a hosszú hétvégére a FUTURÁBAN!

Bátorságpróba egy függőhídon, versengés
az áramot termelő szobakerékpárokkal, pancsolás a beltéri vizes játszótéren,
szórakozás a hangokkal, fényekkel. Mindez egy közel 300 éves műemlék magtár
négyszintes tudományos játszóházában, a FUTURÁBAN! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény!Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben az őszi szünetben is!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...


Szédítő fogások a Nika Étteremben!

A Nika Étterem változatos étlapjával biztos, hogy a teljes baráti társaságod jól lakik. Gyertek hozzánk szülinapra, névnapra, vagy csak úgy. Várunk szeretettel! HungaryCarddal 30% kedvezmény az ételfogyasztás összegéből!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra