2019-10-22

Adventi Élményvonattal Bécsbe, őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben, Helmut Newton divatfotói a MODEM-ben, új soproni partnereink a Sopron Crazy Garage Szabadulószoba és a Boutique Hotel Civitas, középkori kalandok az őszi szünetben a Puchner Élménybirtokon!


Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a Sopron Crazy Garage – Szabadulószoba!

A Crazy Garage egy olyan Élő Logikai Kalandjáték, amely a klasszikus kiszabadulós játékokhoz hasonlítható, egy küldetéspálya! HungaryCard tulajdonosoknak 15% kedvezmény.

Bővebben...


Új kedvezményadó partnerünk a soproni Boutique Hotel Civitas***!

A soproni Boutique Hotel Civitas a szórakozás és lazítás ideális helyszíne. Innen a pezsgő város minden látnivalóját és érdekes programját könnyen elérhetik a látogatók.
HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.

Bővebben...


Helmut Newton divatfotói a MODEM-ben!

Helmut Newton a divatfotózás nagyja, aki nem csupán ábrázolja, hanem újradefiniálja a korszellemet; célja, hogy a képeken keresztül izgalmas és meglepő történeteket meséljen el. A műfajok felett állt, életműve nemcsak páratlan, de utánozhatatlan is. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...


Ha advent, akkor Bécs! Ha Bécs, akkor Élményvonat!

Idén is közvetlen Élményvonat járat indul Szegedből Bécsbe, a karácsonyi fényekben úszó császárvárosba. HungaryCarddal 25% kedvezmény 2 fő részére az Élményvonatok menetjegyének árából!

Bővebben...


Középkori kalandok az őszi szünetben a Puchner Élménybirtokon!

Az Élménybirtok 4 teljes napon át várja az időutazókat a jobbnál jobb programokkal. HungaryCard tulajdonosoknak 50% kedvezmény a belépőjegy árából!

Bővebben...


Az Aquaworld-ben sosem ér véget a nyár!

Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkja egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. HungaryCard Plus csomaggal 50%-os kedvezmény 2 főre a teljes árú belépőjegy árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra