2019-10-15

Ajándék páros belépő az Újszínházba a Csíksomlyói passió című darabra, Szabadulószobák Éjszakája 2019. október 25-én, új partnerünk a soproni Taródi Vár, Wine & Dine – Borvacsora a Vogue Hajón 2019. október 24-én, Őszi feltöltődés a Majerik Hotelben!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Kerényi Imre - Balogh Elemér - Rossa László: Csíksomlyói passió című darabjára 2019. október 18-án (pénteken) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.10.17. (csütörtök) 16 óra.

Bővebben...


Szabadulószobák Éjszakája 2019. október 25-én, pénteken!

Idén immár 6. alkalommal több tucat szabadulószoba várja (és zárja) a kikapcsolódni vágyó kincskeresőket, nyomozni vágyókat egy fergeteges csapatépítő játékra országszerte. A csatlakozott szabadulószobák ezen a napon meghosszabbított nyitvatartással, és 50% kedvezménnyel várják az érdeklődőket. A Sweet Escape, a Street Escape, valamint a Vetélkedőszoba további 1.000 Ft kedvezménnyel várja a HungaryCarddal érkezőket.


Bővebben...


Új partnerünk a soproni Taródi Vár!

Sopron egyetlen ma is álló vára a Taródi-vár a Lővérek egyik ékessége. Sokan csak Bolondvár néven emlegetik. A vár egyszemélyes megálmodója, tervezője és építője Taródi István, egy megszállott soproni várépítő polgár. HungaryCarddal 20%  kedvezmény a diák, nyugdíjas belépőjegy árából, 14% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...


Wine & Dine – Borvacsora a Vogue Hajón 2019. október 24-én 19 órától!

Legyetek vendégeink az őszi szezon minden hónapjában, ezúttal október 24-én (csütörtökön), ahol borszakértőnk a Babarczi pincészet borait prezentálja majd séfünk zseniális ételvariánsai kíséretében. HungaryCard felmutatására 10% kedvezmény a részvételi díjból.

Bővebben...


Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság - fergeteges bohózat a Vidám Színpad műsorán!

Ebben a bohózatban nem telik el perc nevetés nélkül és ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a “Család ellen nincs orvosság!” mindenképpen dobogós helyen végezne. HungaryCarddal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a színházjegy árából, mely a színház jegypénztárában történő vásárlás esetén vehető igénybe!

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Interaktív repülős élmények Szolnokon!

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra