2019-10-08
Ajándék páros belépő az Újszínház – Herczeg Ferenc: Kék róka című darabjára, őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben, Hatvani Sörfesztivál, tökös hét a Szentendrei Skanzenben, Új partnerünk a Prémium Apartmanház**** Budapest, valamint a Prémium Étterem és Kávézó!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Herczeg Ferenc: Kék róka című darabjára 2019. október 11-én (pénteken) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.10.10. (csütörtök) 16 óra.

Bővebben...


Őszi feltöltődés Hévízen a Majerik Hotel***-ben!

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, közvetlenül  a Gyógytó szomszédságában,  található. A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését. Részesüljön most különleges kedvezményben. Foglaljon a HungaryCard kártyával és vegye igénybe személyre szabott kedvezményét!

Bővebben...


Hatvani Sörfesztivál 2019. október 18-20-ig a Népkertben!

Október, sör, finom ételek és italok, jó zene és óriási hangulat: Hatvanban ez a Sörfesztivál! Idén fellép többek között a Follow the Flow, Fenyő Miklós, Edda és még sokan mások! A rendezvény ingyenes!

Bővebben...


Tökös hét a Szentendrei Skanzenben 2019. október 29-től november 3-ig!

Igazi “tökös” programra várjuk a gyerekeket és a felnőtteket az őszi iskolai szünet ideje alatt. Tökös témahetünkön a népszerű újvilági növény, a tök nyomába eredünk. Hungary Card Plus csomaggal 2 fő részére ingyenes a belépés!

Bővebben...


Új partnerünk a Prémium Apartmanház**** Budapest!

Apartmanházunk a XIII. kerület központi részén, a Béke tér közvetlen szomszédságában található, nem messze a belvárostól, de mégis zöld övezetben. Apartmanjaink az otthon kényelmét nyújtják vendégeink számára szállodai szolgáltatásokkal kiegészítve. HungaryCarddal 15% kedvezmény a napi szobaárakból!

Bővebben...


Új partnerünk a Premium Étterem és Kávézó!

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe és Étterem. 

HungaryCarddal 15% kedvezmény az a la carte étel- és italfogyasztás összegéből.

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra