2019-10-02

Gryllus Vilmos gyerekkoncert a Kultik Csepel Moziban, töltse a családdal az őszi szünetet a pécsi Hotel Laterumban, őszi kirándulás Krisna-völgybe, ...mint fának susogása - a Nemzeti Filharmonikusok koncertje, Márton-napi Gyertyafény Expressz Nagymarosra!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Gryllus Vilmos gyerekkoncert a Kultik Csepel Moziban 2019. október 6-án 11 órától!

„Szeretek énekelni. Felnőtteknek azért, hogy meghallgassák. Gyerekeknek azért, hogy ők is énekeljenek.” Gryllus Vilmos Kossuth-díjas (2000) magyar zenész, előadóművész, zeneszerző gyerekkoncertje a Kultik Csepel moziban. Az eseményre HungaryCard kártyatulajdonosoknak 10% kedvezményt biztosítunk a jegy árából.

Bővebben...


Töltse a családdal az őszi szünetet a pécsi Hotel Laterumban!

Hotelünk hazánk kulturális központjában, Pécs városában található, mely számos ókori és középkori építészeti emlékkel rendelkezik, amelyek mind felfedezhetők az üdülés alatt A szálloda magas színvonalú kiszolgálással, és rendkívül kedvező árakkal várja vendégeit 47 db minősített 4*-os és 8 db minősített 3*-os szobában. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.

Bővebben...


Őszi kirándulás Krisna-völgybe!

Krisna-völgy egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén, a Balatontól mindössze 30 kilométerre, Kaposvár és Fonyód között félúton helyezkedik el. Az Európában is egyedülálló Indiai Kulturális Központ és Biofarm számos kikapcsolódási lehetőséget kínál minden korosztály számára. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén.


Bővebben...


...mint fának susogása - a Nemzeti Filharmonikusok koncertje 2019. október 13-án 19:30-tól a Pesti Vigadóban!

Tizenévesek, Mozart és Georges Bizet művét hallhatja a közönség a koncert elején és végén. A két fiatalember muzsikája közt pedig egy olyan érett férfiú, Paul Hindemith zenéje szól, aki az ötödik x-en túl is megőrzött valamit a gyermekkorból. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a koncertjegy árából és minden további alkalommal 20% kedvezmény a kártya felmutatásával!


Bővebben...


Lovasszínházi előadások a Lázár Lovasparkban!

Felejthetetlen lovas élmények kocsikázással és finom falatokkal a domonyvölgyi Lázár Lovasparkban.

HungaryCarddal 1 alkalommal 2 fő részére 50% kedvezmény a kínálás, parklátogatás és lovasszínházi előadás árából, valamint 1 alkalommal 2 fő részére 25% kedvezmény a főétkezést is magában foglaló teljes program árából.

Bővebben...


Őszi pihenés az MTA Üdülési Központ Mátrafüredi Akadémiai Üdülőben!

Hegyek által közrefogott csodálatos erdei környezetben, égig érő fenyők, csobogó patak, árnyas zugok határolják az üdülőt és fogadót, amely egész évben kényelmes szobákkal, házias konyhával, sokszínű szolgáltatásokkal várja vendégeit. HungaryCarddal 10% kedvezmény a szobaárból.

Bővebben...


Márton-napi Gyertyafény Expressz Nagymarosra 2019. november 11-én!

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon Nagymarosra közlekedik.  A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a szerelmes párokat. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból!

Bővebben...A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra