Elhoztuk az évszak legjobb ajánlatait!
 
  Ha a hírlevél nem megfelelően olvasható, itt elérheti online változatát.  
Thermal Hotel Balance, Lenti
 
 
  Kedves Olvasóink!  
 
  Milyen gyorsan elmúlt a nyár, sőt már az ősz első hónapján is túl vagyunk… A gyerekek ismét az iskola padot koptatják, a szülők felvették a munkát, a kerti munkák java részének vége. Lentiben már túl vagyunk a szüreten, készülődünk a gesztenye és tök szezonra! Bezártuk a kinti medencéket, de még így is hagytunk 9 fedett- és egy 1 félig nyitott hidromasszázs medencét! Megújítottuk az étlapot, kikísérleteztük a legújabb kávé- és ital trendeket (meglehetőségen jól sikerültek!) Mi van még? Hát persze, hogy a legjobb akciók!  
 
 
  Kedvezményes foglalás, maximális pihenés!  
 
 
 
10% kedvezmény
 
10% kedvezmény,
 
hogy megháláljuk a szállodánál történő foglalásokat! Legyen szó hétvégéről vagy hétköznapról,
fizessen előre és élvezze kedvezményünket később!
 
Kérem a kedvezményt!
 
Őszi wellness mámor
 
Őszi wellness mámor
 
Ha már ősz, akkor természetesen tart még egyedi akciók! Foglaljon min. 3 éjszakát és és ajándék Orchidea Farm belépővel lepjük meg!
 
15 725 Ft-tól!
 
 
 
 
Őszi szünet
 
Őszi szünet
 
Előfoglalási kedvezményünknek vége, de hírlevél olvasóinknak biztosítunk még egy utolsó lehetőséget! Használja kuponkódunkat és élvezze a 7% engedményt, fizetni pedig ráér távozáskor!
 
7%OSZISZUNET
 
Szilveszter
 
Szilveszter
 
Akkor már nem titok! Idén a rockabilly keretein belül másfél órás koncertet ad Ed Philips és a Memphis Patrol! Szereti Elvist és kortársait? Akkor Lentiben a helye, hiszen idén elkalauzoljuk az ötvenes évek rock and roll világába!
 
Rockabilly Lentiben
 
 
Thermal Hotel Balance**** - Lenti
 
  Élményt adunk!  
 
  8960 Lenti, Táncsics Mihály utca 8.
+36 92 630 590 | info@balancehotel.hu
 
  www.balancehotel.hu  
 
Spirit Auto
 
  A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (7) bekezdése alapján tájékoztatjuk a Tisztelt Címzettet, hogy hírlevelünkről bármikor ingyenesen és korlátozás nélkül leiratkozhat. Amennyiben a későbbiekben nem kíván tőlünk további információkat kapni, akkor kattintson az alábbi hivatkozásra: