2019-09-24

Ajándék páros belépő az Újszínházba, SkyLandpark Budapest, őszi szünet Hévízen a NaturMed Hotel Carbona****superior-ban, lovas szántás napja az Igásló Központban, vár a Kinizsi Vár, Balázs Kávézó, Cukrászda és Kisvendéglő - egy jó hely, jó helyen, ne felejtse el aktiválni az ingyenes Autóklub tagságot!

Tisztelt Newsmix Hírlevél!

 

Ajándék páros belépő az Újszínház – Wass Albert: A funtineli boszorkány című darabjára 2019. szeptember 29-én (vasárnap) 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. Az akció a készlet erejéig érvényes, jelentkezési határidő 2019.04.27. (péntek) 16 óra.

Bővebben...


SkyLandpark Budapest − Játék a fellegekben!

Budapest határában található Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a SkyLandpark Budapest, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat. HungaryCarddal 10% kedvezmény 1 fő részére a helyszínen megvásárolt bármely típusú belépőjegy árából!

Bővebben...


Őszi szünet Hévízen a NaturMed Hotel Carbona****superior-ban!

Családi wellness élmények fürdőzéssel és aktív programokkal párosítva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagajánlat árából.

Bővebben...


Vár a Kinizsi Vár Nagyvázsonyban!

A valaha Budáról Itáliába vezető út mentén, Nagyvázsony szívében emelkedik az egykori Vázsonykő vára, amely a magyarországi várépítészet történetének viszonylag késői alkotása. HungaryCarddal 20% kedvezmény a teljes árú belépőjegy árából!

Bővebben...


"Szánt a babám..." - Lovas szántás napja a nagyvázsonyi Igásló Központban 2019. október 12-én (szombaton)!

Ezen a szombaton kipróbálható lovainkkal az igásállattal történő szántás tudománya, és a bivalyos szekér is. HungaryCarddal 1 alkalommal 50% kedvezmény maximum 2 fő részére a részvételi díjból.


Bővebben...


Balázs Kávézó, Cukrászda és Kisvendéglő Nagyvázsonyban - Minden egy helyen, egy jó helyen!

Kellemes és barátságos kávézónk Nagyvázsony szívében, az egykori kisiskola helyén, a felújított Reményi Antal Rendezvényházban található. HungaryCarddal 10% kedvezmény az árlap szerinti fogyasztás összegéből.

Bővebben...


Ne felejtse el aktiválni az ingyenes Autóklub tagságot!

Jó hír az autóval közlekedők számára, hogy ebben az évben is minden HungaryCard Plus kártyatulajdonos ingyenes Magyar Autóklub Bónusz tagságot kap. Ehhez elegendő stratégiai partnerünk honlapjára ellátogatni és online kitölteni az igénylőlapot. 

Bővebben...







A leveleket automatikusan küldjük Önnek, amennyiben nem kívánja megkapni, kattintson a leiratkozásra